logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

سرپرست تالار بورس کرمانشاه:

۶۰۴هزار نفر در کرمانشاه کد بورسی دارند/ نیاز به مراجعه حضوری به کارگزاری ها و شرکت بورس نیست

۶۰۴هزار نفر در کرمانشاه کد بورسی دارند/ نیاز به مراجعه حضوری به کارگزاری ها و شرکت بورس نیست
محمد بهمن گفت: در حال حاضر تعداد سهام دارانی که در بورس هستند وکد بورسی دارند ۶۰۴هزار نفر در کل استان کرمانشاه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی مرصاد ، چند ماهی است که بورس به یکی از مهم ترین اخبار اقتصادی کشور تبدیل شده است. قرمز و یا سبز شدن آن به سرعت در رسانه ها منتشر می شود و به آن واکنش رسانه ای داده می شود و مسئولین هم در خصوص آن اظهار نظر می کنند.

هر چند که بورس در کشور دوران پر فراز و نشینی را در چند ماه گذشته پشت سر گذاشته اما هنوز طرفداران خاص خود را دارد. در این میان در شهر کرمانشاه نیز همانند دیگر نقاط کشور، بورس مورد استقبال قرار گرفته است.

در همین خصوص محمد بهمن سرپرست تالار بورس کرمانشاه در گفتگویی که با خبرنگار بازار و اقتصاد مرصاد داشت، میزان مشارکت کرمانشاهیان و حجم معاملات بورسی در کرمانشاه را تشریح کرد.

محمد بهمن در گفتگو با مرصاد اظهار داشت: از ابتدای سال ۹۹ تاکنون حدود ۵۶۰ هزار کد بورسی برای مردم کرمانشاه صادر کرده ایم که علت این افزایش، رونق بازار و موضوع سهام عدالت بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصاد,
,
,
,
,
,
,

, ,

رپرست تالار بورس منطقه ای کرمانشاه گفت: در حال حاضر تعداد سهام دارانی که در بورس هستند وکد بورسی دارند ۶۰۴هزار نفر در کل استان است و پیش بینی ما هم این است با توجه به ورود سهام شرکت سرمایه گذاری استان کرمانشاه به بورس که سهام عدالت افرادی است که روش غیر مستقیم را انتخاب کرده اند و با توجه به اینکه افراد برای خرید وفروش سهمشان بایستی کد بورسی دریافت کنند، با رونق گرفتن بازار و معامله این سهم در بازار، حدود ۵۰۰هزار نفر دیگر هم برای دریافت کد بورسی مراجعه کنند.

,

وی افزود: حجم معاملات مردم استان کرمانشاه در بازار بورس طی هفت ماه ابتدایی سال ۱۳۹۹ حدود بیست هزار میلیارد تومان بوده است.

,

بهمن ضمن تاکید بر اینکه با توجه به مصوبات ستاد کرونا دیگر نیاز به مراجعه حضوری به کارگزاری ها و شرکت بورس نیست، بیان کرد: همه ی کارها بسترش آماده شده و افراد می توانند با مراجعه به سایت شرکت های کارگزاری تمامی مراحل را به صورت اینترنتی انجام دهند و هر جا هم با مشکل روبرو شدند، شماره تماس بورس و کارگزاری ها موجود است و می توانند کارها را به صورت تلفنی انجام دهند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه