سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد خبر داد
رتبه نخست یزد از لحاظ تعداد بیماران کرونایی در کشور
سلمانی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: استان از لحاظ تعداد بیماران بستری کرونایی در کشور نسبت به جمعیت رتبه نخست کشور را دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابراهیم سلمانی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، تعداد بیماران بستری در بیمارستانهای استان یزد را 1124 نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد 213 نفر در بخش مراقبتهای ویژه بستری و در حال دریافت خدمات پزشکی هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد اضافه کرد: استان از لحاظ تعداد بیماران بستری کرونایی در کشور نسبت به جمعیت رتبه نخست کشور را دارد.
,وی با اشاره به اینکه استان یزد همچنین از لحاظ تعداد مبتلایان کرونا در کشور نسبت به جمعیت رتبه اول را دارد، اظهار داشت: استان یزد از لحاظ بروز بیماری و تعداد مبتلایان موارد جدید نیز نسبت به جمعیت رتبه اول را در کشور به خود اختصاص داده است.
,سلمانی با بیان اینکه استان یزد از لحاظ تعداد فوتیهای کرونایی در اوایل هفته پیش رتبه نخست را نسبت به جمعیت داشت، افزود: استان یزد از لحاظ نسبت فوتیها و بستریهای کرونایی در کشور رتبه مناسبی را دارد.
,سلمانی در رابطه با هزینههای بستری یک بیمار کرونایی در استان یزد، گفت: هزینه بستری یک بیمار کرونایی هنوز دقیق محاسبه نشده و این هزینه بستری و درمان به طول مدت بستری بیمار در بیمارستان بستگی دارد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه