قاضی مسعودی مقام:

در پرونده هفت تپه ابعاد جدیدی کشف شده است

در پرونده هفت تپه ابعاد جدیدی کشف شده است
رئیس شعبه سوم دادگاه ویژه جرایم اقتصادی گفت: در پرونده هفت تپه ابعاد جدیدی کشف شده است و به زودی دور دیگر رسیدگی‌ها را آغاز می‌کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قاضی اسداله مسعودی، رئیس شعبه سوم دادگاه ویژه جرایم اقتصادی گفت: در جریان رسیدگی به پرونده هفت تپه نیاز به کارشناسی‌هایی احساس شد که روند رسیدگی را متوقف کردیم تا این کارشناسی‌ها انجام شود.

وی افزود: بخش عمده‌ای از کارشناسی‌ها انجام شده و در مرحله نهایی است که بعد از اعلام نظریه کارشناسی، رسیدگی‌ها را آغاز می‌کنیم.

رئیس شعبه سوم دادگاه ویژه جرایم اقتصادی گفت: از آنجایی که ابعاد موضوع خیلی گسترده بود و ابهام‌هایی وجود داشت، پرونده به کارشناسی ارجاع شد و در حال حاضر نیز به نقاط پنهان پرونده دست پیدا کرده‌ایم و موضوع‌ها در حال روشن شدن است.

مسعودی مقام گفت: آن طور که در کیفرخواست آمده است؛ پرونده هفت تپه ۱۸ جلد تخلف ارزی دارد و متهمان آن ۲۱ نفر هستند که متهم ردیف اول این پرونده امید اسدبیگی به اتهام سردستگی سازمان یافته اخلال در نظام ارزی و پولی کشور از طریق قاچاق عمده ارز و معاملات غیر مجاز ارز‌های دولتی بیش از یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار از سیستم بانکی کشور است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه