رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان صحنه:
عادت به مطالعه را باید از سنین کودکی در فرزندانمان نهادینه کنیم
نادر حیدریان گفت: عادت به مطالعه و کتابخوانی را بایستی از سنین کودکی در فرزندانمان نهادینه کنیم که ثمره آن را خود وجامعه در آینده خواهند چشید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از امروله، به مناسبت گرامیداشت هفته کتابخوانی از فعالان این عرصه تقدیر شد.
نادر حیدریان در این مراسم در گفتگو با امروله عنوان کرد: بمناسبت گرامیداشت هفته کتاب وکتابخوانی ، تعدادی از جوانان ونوجوانان شرکت کننده در پویش کتاب در خانه با اهدای جوایزی توسط اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان تقدیر شد.
وی هدف از این کار را تشویق جوانان و دانش آموزان به مطالعه وکتابخوانی دانست.
حیدریان بیان داشت: عادت به مطالعه و کتابخوانی را بایستی از سنین کودکی در فرزندانمان نهادینه کنیم که ثمره آن را خود وجامعه در آینده خواهند چشید.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان صحنه شرایط کنونی را با توجه به شیوع بیماری کرونا فرصت مناسبی برای آشتی با کتاب درخانه دانسته واز خانواده ها ووالدین درخواست کرد این فرصت نا خواسته را غنیمت شمرده وخود وفرزندانشان رابه مطالعه عادت دهند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه