امام جمعه طبس تاکید کرد :

مردم چشم انتظار حضور مقام معظم رهبری در طبس هستند

مردم چشم انتظار حضور مقام معظم رهبری در طبس هستند
امام جمعه طبس گفت: مردم شهرستان طبس چشم انتظار حضور مقام معظم رهبری در طبس هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم مهاجریان مقدم در گفتگو با خاورستان، ضمن عرض تسلیت ایام شهادت، سوگواری اباعبدالله الحسین(ع) و اسارت اهل بیت(ع) اظهارداشت: سفر مقام معظم رهبری به هر جای کشور از آرزوهای دیرینه و بهترین خواسته‌های مردم است.
وی با بیان این‌که حضور مقام معظم رهبری در هر استانی برکات معنوی و فرهنگی بسیاری دارد، ابراز داشت: انشالله این خواسته مهم تحقق یابد و برکت وجود و حضور مقام معظم رهبری شامل استان خراسان جنوبی نیز شود چراکه حضور ایشان باعث تقویت و پیشرفت خراسان جنوبی و ذلت و خواری دشمنان بخصوص آمریکا و اسرائیل می شود.
امام جمعه طبس به سفر مقام معظم رهبری به استان یزد اشاره کرد و گفت: طی این سفر مردم شهرستان طبس خواستار سفر ایشان به شهرستان طبس شدند که ایشان در پاسخ فرمودند "طبس باید بیاییم اما از راه دیگری" که انشالله ایشان از راه خراسان جنوبی و به همراه آیت الله واعظ طبسی به این شهرستان سفر خواهند کرد.
حجت الاسلام مهاجریان مقدم با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی، گفت: امید است تا پایان سال جاری بسیاری از طرح‌های مهم اقتصادی که باعث آبادانی این استان می شود به بهره برداری برسد.
وی به مهم ترین مطالبات مردم طبس از مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: کمبود آب در استان و شهرستان‌ها بخاطر خشکسالی‌های اخیر در استان بسیار احساس می شود که باید برای رفع این مشکل آب از خارج استان به استان تامین و شهرستان طبس نیز از این نعمت بهره مند شود.
امام جمعه طبس استفاده بهینه از آب موجود با فرهنگ سازی و اصلاح روش‌های آبیاری را دومین مطالبه مردم این شهرستان عنوان کرد و افزود: باید با اعطای تسهیلات و بودجه خسارت وارده شده به کشاورزان و دامداران جبران شود.
مهاجریان مقدم به راه اندازی خطوط ریلی به استان تاکید کرد و گفت: این خطوط باید از راه طبس، بشرویه، بیرجند یا فردوس، بیرجند صورت بگیرد چراکه راه اندازی این خطوط، استان را از بن بست خارج می کند.
وی به وجود معادن نفت، زغال سنگ و گاز در این شهرستان اشاره کرد و یادآورشد: تحقیقات در این خصوص تمام شده و بهترین راه برای استخراج و استفاده از این منابع نیز مورد بررسی قرار گرفته است.
امام جمعه طبس با بیان این‌که این شهرستان به معادن زغال سنگ، کارخانه گاز و قطران نیاز دارد، تصریح کرد: طبس ظرفیت‌های بسیاری برای عمران و آبادانی کشور دارد چراکه حیات فولاد کشور به معادن زغال سنگ طبس وابسته است.
وی تسریع در راه اندازی نیروگاه زغال سنگ طبس را یکی دیگر از خواسته‌های مردم این شهرستان دانست و گفت: با راه اندازی این نیروگاه، زمینه اشتغال 5 هزار نفر در استان فراهم می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , خاورستان،, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه