دریادار سیاری:

صنعت هوانوردی کشور پیشرفت چشمگیری داشته است

صنعت هوانوردی کشور پیشرفت چشمگیری داشته است
معاون هماهنگ‌کننده ارتش نوشت: متخصصان صنعت هوانوردی با وجود تمام مشکلات، تحریم‌ها و تنگناها توانسته‌اند ضمن پیشرفت چشمگیر در این صنعت همچنان نام ایران را به افتخار ثبت کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر حبیب‌الله سیاری معاون هماهنگ‌کننده ارتش با صدور پیامی، روز جهانی هواپیمایی را به رئیس سازمان هواپیمایی کشوری تبریک گفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
متن این پیام به شرح زیر است:
,
 
,
برادر ارجمند؛ امیر سرتیپ خلبان تورج دهقانی زنگنه
,
 
,
معاون محترم وزیر راه و شهرسازی و ریاست سازمان هواپیمایی کشوری
,
 
,
سلام علیکم
,
 
,
هفدهم آذرماه روز جهانی هواپیمایی فرصت مغتنمی است برای قدردانی از تلاش متخصصان متعهد صنعت هوانوردی به‌ویژه سازمان هواپیمایی کشوری که با استعانت از الطاف الهی و مجاهدت خالصانه با وجود تمام مشکلات، تحریم‌ها و تنگناها توانسته‌اند ضمن پیشرفت چشمگیر در صنعت هوانوردی همچنان نام ایران را در این صنعت به افتخار ثبت نمایند و با خدمت‌رسانی به هم‌وطنان عزیزمان در پهنه بیکران آسمان، برگ زرین دیگری به افتخارات صنعت هواپیمایی کشور عزیزمان بیافزایند.
,
 
,
ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای صنعت هوانوردی، این روز را به جنابعالی و تمامی همکارانتان در سازمان هواپیمایی کشوری تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال توفیق تداوم خدمت صادقانه به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را در ظل توجهات حضرت ولی عصر (عج) و تحت زعامت فرماندهی معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) مسئلت می‌نمایم.
,
 
,
رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران
,
 
,
دریادار دکتر حبیب‌الله سیاری
,
 
,
انتهای پیام/
,
 
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه