دبیر هیئت موتورسواری و اتومبیلرانی شیراز

تمرین درگ، اسلالوم و ریس در پیست ورزشگاه پارس شیراز آغاز شد

تمرین درگ، اسلالوم و ریس در پیست ورزشگاه پارس شیراز آغاز شد
دبیر هیئت موتورسواری و اتومبیلرانی شیراز گفت: تمرین درگ، اسلالوم و ریس در دو بخش موتورسواری و اتومبیلرانی در پیست ورزشگاه پارس شیراز واقع در میانرود برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  علیرضا زرین‌چنگ دبیر هیئت موتورسواری و اتومبیلرانی شیراز در گفتگو با سرویس ورزشی شیرازه، به شیوع بیماری کرونا اشاره کرد و گفت: بسیاری از برنامه‌های هیئت با محدودیت‌هایی روبرو بود و با توجه به رفع محدودیت‌ها امروز اعضاء کمیته درگ، اسلالوم و ریس در دو بخش موتورسواری و اتومبیلرانی در ورزشگاه پارس میانرود شیراز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی تمریناتی را برای اعضاء خود برگزار کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  علیرضا زرین‌چنگ دبیر هیئت موتورسواری و اتومبیلرانی شیراز در گفتگو با سرویس ورزشی شیرازه، به شیوع بیماری کرونا اشاره کرد و گفت: بسیاری از برنامه‌های هیئت با محدودیت‌هایی روبرو بود و با توجه به رفع محدودیت‌ها امروز اعضاء کمیته درگ، اسلالوم و ریس در دو بخش موتورسواری و اتومبیلرانی در ورزشگاه پارس میانرود شیراز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی تمریناتی را برای اعضاء خود برگزار کردند., شیرازه, شیرازه,
زرین‌چنگ به تمرین سه کمیته درگ، اسلالوم و موتورهای ریس اشاره کرد و اذعان داشت: امروز بیش از 100 دستگاه خودرو حضور دارند که در کمیته درگ حدود 50 دستگاه، اسلالوم حدود 30 دستگاه و موتورهای ریس 25 دستگاه به فعالیت تمرین خود ادامه می دهند.
,
 
,
دبیر هیئت موتورسواری و اتومبیلرانی شیراز امیدوار بود که هیئت بتواند با توجه به کاهش ویروس کرونا در هفته‌های آتی دورهمی و مسابقات برای اعضاء و علاقه مندان برگزار کند.
,
 
,
, ,
 
,
درصورت حمایت اسپانسر، سال‌ها مقام‌آور خواهم بود
, درصورت حمایت اسپانسر، سال‌ها مقام‌آور خواهم بود,
نوید مزارعی ورزشکار اتومبیلرانی در رشته درگ با اشاره به کسب مقام کشوری و استانی به صورت سه سال متوالی نیز در این گفتگو اظهار داشت: بیش از 30 مقام استانی و کشوری را برای استان فارس کسب کرده‌ام و در حال حاظر به خاطر مشکلات ویروس منحوس کرونا مسابقه‌ای برگزار نمی‌شود و در حال آماده سازی خودروها می‌باشم که انشالله سال آینده در سطح کشوری برای استان فارس کسب مقام داشته باشم.
,
 
,
مزارعی توقع خود را از هیئت و مسوولین حمایت دانست و یادآورشد: رشته درگ بسیار علاقه‌مند دارد که در عین حال برای آماده سازی ماشین دارای هزینه های سنگین است.
,
 
,
وی کسب درآمد خود را از شغل آزاد دانست و گفت: هزینه‌ها سنگین است و تمام هزینه ها به دوش خودم است واگر اسپانسری حمایت کند قول می‌دهم سال‌ها مقام اول کشور را مثل گذشته داشته باشم.
,
 
,
این قهرمان رشته درگ به جوانان که تازه وارد این رشته می‌شوند، توصیه کرد: علاقه مندان در درجه اول باید موارد ایمنی را رعایت کنند و در مرحله بعد با مشورت از بزرگان، پیشکسوتان و مربیان در پیست مناسب که هیئت در اختیار آنان قرار می‌دهد، شروع به فعالیت کنند تا شاهد حضور و موفقیت دیگر عزیزان هم باشیم.
,
 
,
, ,
 
,
تمام هزینه‌ها از جیب شخصی است
, تمام هزینه‌ها از جیب شخصی است,
نازنین زارع نیز در گفتگو با رضا کوهی شوریجه خبرنگار ورزشی شیرازه، به علاقه‌مندی خود به رشته درگ اشاره کرد و گفت: بیش از سه سال است که بطور حرفه ای در مسابقات آفرود شرکت می‌کردم و توانستم مقام سوم کشوری را ازآن خود کنم و پرچم بانوان استان فارس را برای باری دیگر به اهتراز دربیاورم.
, شیرازه,
 
,
این قهرمان اظهارداشت: تمام هزینه‌ها از جیب شخصی گذاشته می شود و هیئت در حدتوان کمک‌های در مسابقات برگزار شده کشوری دارد. 
,
 
,
وی به حضور بانوان علاقه‌مند در این رشته اشاره کرد و گفت: بانوان می توانند با هزینه‌های کمتر نسبت به آقایان در رشته مورد نظر خود حضور پیداکنند.
,
 
,
مزارعی در پایان از هیئت درخواست کرد که مسابقات و تمرین های بیشتری برای اعضا برگزار کنند زیرا آینده خود را کسب بهترین مقام‌ها برای استان فارس دانست.
,
 
,
, ,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه