مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی خبر داد
کاهش ۵۰ درصدی جابجایی مسافر در استان مرکزی
زندی فر، جابجایی بیش از ۱.۲۰۰.۰۰۰ نفر با استفاده از ۱۲۶.۰۰۰ سفر، حاکی از میانگین ۱۰ نفر برای هر سفر است که خود گواهی بر کاهش ۵۰ درصدی مسافر از ابتدای سال تا کنون است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی زندی فر مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی در گفتگو با دیارآفتاب؛ از جابجایی بیش ۱.۲۰۰.۰۰۰ نفر از ابتدای سال جاری توسط ناوگان مسافربری استان مرکزی خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارآفتاب,زندی فر، اظهار کرد: جابجایی بیش از ۱.۲۰۰.۰۰۰ نفر با استفاده از ۱۲۶.۰۰۰ سفر، حاکی از میانگین ۱۰ نفر برای هر سفر است که خود گواهی بر کاهش ۵۰ درصدی مسافر از ابتدای سال تا کنون است.
,وی ادامه داد: با توجه به کاهش نسبی میانگین تردد در محورهای مواصلاتی استان بعلت محدودیتهای اعمال شده توسط ستاد مبارزه با بیماری کرونا، در آذر ماه با افزایش مسافرین در حوزه ناوگان مسافربری استان روبرو شده ایم.
,زندی فر افزود: با تمهیدات اندیشیده شده توسط سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، در راستای ارتقای خدمات دهی شرکتهای مسافربری در شرایط کرونا با شدت نظارت مستمر کارشناسان اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی بمنظور رعایت شیوه نامه های بهداشتی، استقبال مردم جهت استفاده از ناوگان عمومی مسافربری افزایش یافته است.
,مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی تصریح کرد: طبق دستورالعمل ابلاغ شده به کلیه شرکتهای مسافربری، اتوبوسها فقط مجاز به استفاده از ۵۰ درصد ظرفیت خود برای مسافرین هستند و درصورت مشاهده هرگونه تخلف در عدم رعایت الزامات سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، با متخلفین امر برخورد قانونی لازم بدون هیچگونه اغماض بعمل خواهد آمد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه