چهاردهمین جلسه دادگاه "مهدی هاشمی" آغاز شد

چهاردهمین جلسه دادگاه "مهدی هاشمی" آغاز شد
چهاردهمین جلسه رسیدگی به پرونده مهدی هاشمی صبح امروز در شعبه 28 دادگاه انقلاب به ریاست قاضی مقیسه به صورت غیرعلنی آغاز شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، چهاردهمین جلسه رسیدگی به پرونده "مهدی هاشمی" صبح امروز شنبه (17 آبان) در شعبه 28 دادگاه انقلاب به ریاست قاضی مقیسه به صورت غیرعلنی برگزار می‌شود. 

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

  بر اساس این گزارش؛ دهمین جلسه رسیدگی به این پرونده 28 مهر ماه برگزار شد و وکلای‌ مدافع مهدی هاشمی بعد از اتمام دادگاه حاضر به پاسخگویی به سئوالات خبرنگاران نشدند و در روز بعد نیز یازدهمین جلسه دادگاه برگزار شد. 
  
لازم به ذکر است؛ در دوازدهمین جلسه دادگاه که دوشنبه 5 آبان برگزار شد، علیزاده طباطبایی بیان کرد که هیچ یک از اتهامات را قبول نداریم، بنابراین نمی‌توانیم بگوییم چند اتهام در این پرونده وجود دارد، همچنین سیزدهمین جلسه دادگاه در 10 آبان ماه برگزار شد. 
  
انتهای پیام/گ

,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه