دانا گزارش میدهد؛
رسوایی جدید حامیان مجرم امنیتی/ نتیجه همایشهای گذشته تجاری ایران و اروپا چه بود؟
سئوال اساسی اینجاست که نتیجه 5 همایشی که پیشتر برگزار شد چه بود که حالا ادعا می شود عدم برگزاری این همایش آنهم به صورت مجازی لطمه بزرگی به اقتصاد کشورمان زده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «نشست روابط اقتصادی ایران و اروپا به تعویق افتاد.» این موضوع خبری بود که اخیرا بعد از اجزای حکم یکی از محکومان امنیتی روی خروجی برخی خبرگزاری ها قرار گرفت. درباره علت لغو این برنامه گفته می شود که قرار بود از روز دوشنبه نشست تجاری اروپا و ایران بصورت آنلاین برگزارشود اما کشورهای اروپایی در واکنش به اعدام «روح الله زم» این نشست را به تعویق انداختند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,مسئولان برگزاری نشست پیش تر اعلام کرده بودند که ۳۳۰۰ نفر از ۴۰ کشور جهان در این نشست حضورخواهند یافت.
,
این موضوع دستاویزی برای جنگ روانی معاندین و حامیان روح الله زم برای تخریب قوه قضائیه و نهادهای امنیتی کشورمان شد. این افراد با روضه خوانی برای یک محکوم امنیتی مثل همیشه این موارد را به معیشت مردم گره زدند تا با این ترفند به تخریب نهادهای حافظ امنیت کشور بپردازند.
, این موضوع دستاویزی برای جنگ روانی معاندین و حامیان روح الله زم برای تخریب قوه قضائیه و نهادهای امنیتی کشورمان شد. این افراد با روضه خوانی برای یک محکوم امنیتی مثل همیشه این موارد را به معیشت مردم گره زدند تا با این ترفند به تخریب نهادهای حافظ امنیت کشور بپردازند., این موضوع دستاویزی برای جنگ روانی معاندین و حامیان روح الله زم برای تخریب قوه قضائیه و نهادهای امنیتی کشورمان شد. این افراد با روضه خوانی برای یک محکوم امنیتی مثل همیشه این موارد را به معیشت مردم گره زدند تا با این ترفند به تخریب نهادهای حافظ امنیت کشور بپردازند.,
«پیتر استانو»، سخنگوى سیاست خارجى اتحادیه اروپا در گفت و گو با یورونیوز در این خصوص توضیح می دهد: «بدلیل اتفاق روز شنبه، هم برگزارکنندگان و هم طرف اروپایی نتیجه گرفتند که زمان مناسبی برای برگزاری نیست و نهایتا مسئولان برگزاری ای نشست تصمیم به تعیلق آن گرفتند.»
,
وی افزود: «اما در مورد جلسه ای که قرار است چهارشنبه آینده درباره برجام برگزارشود این جلسه مجازی خواهد بود و برخلاف آنچه اساسا فکر می کردیم که بصورت حضوری در شهر وین باشد. محور اصلی در این نشست بی تردید برجام و نحوه زنده نگاه داشتن و برقرارماندن این توافق خواهد بود.»
,
«ولی الله سیف» رئیس کل سابق بانک مرکزی که مطرح کرده است نتیجه برجام «تقریبا هیچ» بوده به عنوان یکی ازسخنرانان همایش نامش در این وبسایت درج شده است. اما ضدانقلاب و حامیان محکوم امنیتی در داخل کشور به گونه ای وانمود کردند که این همایش بسیار مهم و عدم برگزاری آن باعث ضرر و زیان بزرگی برای ملت ایران شده است.
, «ولی الله سیف» رئیس کل سابق بانک مرکزی که مطرح کرده است نتیجه برجام «تقریبا هیچ» بوده به عنوان یکی ازسخنرانان همایش نامش در این وبسایت درج شده است. اما ضدانقلاب و حامیان محکوم امنیتی در داخل کشور به گونه ای وانمود کردند که این همایش بسیار مهم و عدم برگزاری آن باعث ضرر و زیان بزرگی برای ملت ایران شده است. , «ولی الله سیف» رئیس کل سابق بانک مرکزی که مطرح کرده است نتیجه برجام «تقریبا هیچ» بوده به عنوان یکی ازسخنرانان همایش نامش در این وبسایت درج شده است. اما ضدانقلاب و حامیان محکوم امنیتی در داخل کشور به گونه ای وانمود کردند که این همایش بسیار مهم و عدم برگزاری آن باعث ضرر و زیان بزرگی برای ملت ایران شده است. ,
اما سئوال اساسی اینجاست که نتیجه 5 همایشی که پیشتر برگزار شد چه بود که حالا ادعا می شود عدم برگزاری این همایش لطمه بزرگی به اقتصاد کشورمان زده است. طبق همین اطلاعات همایش های پیشین در شهرهای مثل ایران و فرانکفورت برگزار شده است.
, اما سئوال اساسی اینجاست که نتیجه 5 همایشی که پیشتر برگزار شد چه بود که حالا ادعا می شود عدم برگزاری این همایش لطمه بزرگی به اقتصاد کشورمان زده است. طبق همین اطلاعات همایش های پیشین در شهرهای مثل ایران و فرانکفورت برگزار شده است. , اما سئوال اساسی اینجاست که نتیجه 5 همایشی که پیشتر برگزار شد چه بود که حالا ادعا می شود عدم برگزاری این همایش لطمه بزرگی به اقتصاد کشورمان زده است. طبق همین اطلاعات همایش های پیشین در شهرهای مثل ایران و فرانکفورت برگزار شده است. ,
جالب اینجاست که همایش های پیشین به صورت حضوری برگزار شده است اما قرار بود به علت شیوع ویروس کرونا همایش آتی به صورت کنفرانس مجازی برگزار شود.
,
عمده برگزارکنندگان این همایش مراکز مالی، پولی و بانکی بودند که مشکل اصلی تحریم ها در همین حیطه است که با فشار آمریکا هیچگاه وعده های برجامی برای لغو تحریم بانک ها محقق نشد. به همین سبب قاره سبزی ها وعده راه اندازی کانال های تجاری را میان ایران و اروپا دادند که هیچگاه عملیاتی نشد.
,
در آینده شبکه اطلاع رسانی دانا اطلاعاتی درباره اعضا و اتفاقات همایش های پیشین را در اختیار مخاطبان گرامی قرار خواهد داد.
, در آینده شبکه اطلاع رسانی دانا اطلاعاتی درباره اعضا و اتفاقات همایش های پیشین را در اختیار مخاطبان گرامی قرار خواهد داد. ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه