شیرینی یلدا را با دور همی تلخ نکنیم/ محدودیت‌ها در شب یلدا اعمال می‌شود

شیرینی یلدا را با دور همی تلخ نکنیم/ محدودیت‌ها در شب یلدا اعمال می‌شود
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردل با اشاره به نزدیک بودن شب یلدا، از عموم مردم این شهرستان خواست تا با جدی گرفتن توصیه‌های بهداشتی و پرهیز از برگزاری دورهمی‌های شب یلدا، شیرینی این مناسبت باستانی را حفظ کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا رئیسی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردل در گفت و گو با خبرنگار جهانبین نیوز با اشاره به در پیش بودن شب یلدا گفت: هر چند دورهمی‌های شب یلدا رسم دیرینه ما ایرانیان است، اما باتوجه به شیوع ویروس کرونا اگر می‌خواهیم کام خود و اطرافیانمان را تلخ نکنیم باید امسال از خیر دورهمی‌های این شب بگذریم.

وی با توصیه به مردم برای احتراز از برپایی دورهمی های شبانه تاکید کرد: تردد در شب های شنبه و یکشنبه از ساعت 20 تا چهار صبح ممنوع است تا بخشی از ترددها که احتمالا بدلیل شب یلدا است، کاهش یابد.

رئیسی خاطرنشان کرد: همچنین در این 2 روز همه مشاغل در همه شهرها به جز مشاغل گروه یک و ضروری از ساعت 18 تعطیل می شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز, ,
,
,
,
,



انتهای پیام/

,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه