فرمانده نیروی انتظامی چهارمحال و بختیاری خبر داد؛

کشف کالای قاچاق میلیاردی در چهارمحال‌‌ و بختیاری

کشف کالای قاچاق میلیاردی در چهارمحال‌‌ و بختیاری
منوچهر امان اللهی از کشف یک محموله کالای قاچاق به ارزش 13 میلیارد ریال در محور لردگان - بروجن خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار منوچهر امان اللهی فرمانده نیروی انتظامی چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: در پی کسب خبری مبنی‌بر انتقال یک محموله کالای قاچاق از محورهای مواصلاتی استان، موضوع در دستور کار ماموران دایره مبارزه با قاچاق کالا و ارز ِ پلیس امنیت اقتصادی استان قرار گرفت.
وی افزود: ماموران طی عملیات ایست و بازرسی در محور لردگان - بروجن به یک دستگاه کامیون مشکوک و پس از اخذ مجوز قضائی آن را متوقف کردند.

فرمانده نیروی انتظامی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در بازرسی از این کامیون، 882 کارتن لیوان شیشه‌ای خارجی قاچاق به ارزش 13 میلیارد ریال که به طرز ماهرانه‌ای جاساز شده بود، کشف و راننده و سرنشین کامیون دستگیر شدند.

سردار امان اللهی با اشاره به معرفی متهمان به مرجع قضائی، به قاچاقچیان کالا هشدار داد: نیروی انتظامی برای تحقق منویات مقام معظم رهبری در زمینه اقتصاد مقاومتی، جهش تولید و گسترش اشتغال، با افراد سودجو برخورد می کند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه