درخواست ویژه کاپیتان هندبال از صالحی امیری: از جذب مربی خارجی باکیفیت برای هندبال حمایت کنید
در بازدید مقامات کمیته ملی المپیک از فدراسیون هندبال کاپیتان تیم ملی از صالحی امیری درخواست ویژه ای داشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک امروز(یکشنبه) از فدراسیون هندبال بازدید و دیدار با علیرضا پاکدل رئیس فدراسیون دیدار کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,در جریان این دیدار علاوه بر مقامات ارشد کمیته ملی المپیک و فدراسیون هندبال، الله کرم استکی لژیونر هندبال ایران و مهدی بیجاری ملی پوش تیم هندبال کیمیاکاشت کردستان نیز حضور داشتند.
,استکی که در باشگاه بوزائو در لیگ رومانی توپ می زند، در ین نشست از فرصت به دست آمده استفاده و درخواست خود را از صالحی امیری مبنی بر حمایت ویژه کمیته ملی المپیک از تصمیم فدراسیون هندبال برای جذب یک سرمربی باکیفیت خارجی برای تیم ملی هندبال کشورمان، مطرح کرد و خواستار حمایت ویژه صالحی امیری از تحقق این مهم شد.
,فدراسیون هندبال در برنامه های خود، جذب یک سرمربی خارجی و باکیفیت را در دستور کار قرار داده و این امر که در صورت حمایت کمیته ملی المپیک و شخص صالحی امیری و وزارت ورزش و جوانان، میسر خواهد شد، بی شک به ارتقای کیفی سطح هندبال ایران در آسیا و بازگشت به روزهای افتخار کمک شایانی خواهد کرد.
,رییس کمیته ملی المپیک در جریان این بازدید، از الله کرم استکی لژیونر ارزنده هندبال کشورمان تقدیر کرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه