نفرات برتر پانزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت تجلیل شدند
در مراسمی با حضور استاندار مرکزی و جمعی از مسوولان از ۱۳ نفر از شرکت کنندگان پانزدهمین دوره المپیاد مهارت ملی استان مرکزی با هدایای تقدیم شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از دیار آفتاب، نجفی زاده مدیر کل فنی و حرفه ای استان مرکزی در این مراسم گفت: المپیاد مهارت آبان ماه سالجاری در تهران والبرز برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, دیار آفتاب, دیار آفتاب,
وی ادامه داد: در این رقابت ها نمایندگان استان با تلاش خود توانستند دو مدال نقره در رشته مکاترونیک - دو مدال برنز در رشته های جواهر سازی و فناوری اطلاعات وتجارت و ۹ دیپلم افتخار در رشته های کنترل صنعتی، تاسیسات الکتریکی، طراحی فضای سبز، جوشکاری، فناوری اتومبیل، خیاطی فناوری مد، طراحی وب و آشپزی را به دست آورند.
,
نجفی زاده بیان کرد: این مسابقات در قالب ۳۱ رشته درسراسر کشور در مرحله های شهرستانی و استانی برگزار شد.
وی با تاکید بر اهمیت آموزش های مهارتی در جامعه مهارت آموزی را یک ضرورت برای جامعه امروز دانست و خاطر نشان کرد: امروزه در مراکز آموزش فنی وحرفه ای سطح استان آموزش رشته های کلیدی در حوزه های مختلف صنعتی- خدماتی و کشاورزی در دستور کار قرار دارد و به علاقمندان ارائه می شود.
,
,
,
انتهای پیام/ف
]
ارسال دیدگاه