رئیس اداره اوقاف و امور خیّریه شهرستان سنقروکلیایی:
شهید قاسم سلیمانی مرد میدان عمل بود
میثم همتی گفت: شهید حاج قاسم سلیمانی مرد علم در میدان عمل بود و با اخلاص به همگان فهماند که ایران اسلامی مقتدر خواهند ماند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ میثم همتی در گفتگو با مرصادنیوز اظهار داشت: دشمنان با ترور ناجوانمردانه شهید حاج قاسم سلیمانی، قلوب امت اسلامی را داغدار کردند ولی نمیدانند راهش ادامه دارد.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان سنقروکلیایی بیان داشت: هرچند سردار دلها، دیگر در بین ما نیست اما یاد و خاطره این سردار رشید سپاه اسلام همواره در دل مردم ایران و آزادیخواهان جهان، تا ابد زنده خواهد ماند.
همتی در ادامه افزود: راه و منش و مکتب سردار رشید اسلام سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی رهروان و پیروانی دارد که پرچم حقیقت را همواره برافراشته نگه خواهند داشت.
وی ابراز داشت: سردار سلیمانی شاگرد مکتب امام خمینی (ره)، فرزند انقلاب و نمونه انقلابی تراز اول در مسیر پویش آرمان ها و ارزش های ایرانی اسلامی برای نسل جوان امروز است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان سنقروکلیایی تصریح کرد: سردار سلیمانی همواره با تلاش در مسیر حق به تمام جهانیانیان فهماند که از خود گذشتگی، اخلاص و اعتماد به وعده های الهی قطعا تحقق مییابد.
وی در ادامه افزود: شهادت ابتدای راهی است که در نهایت دست به دست جوانان انقلابی ادامه دارد و تا نابودی اسراییل و رسیدن به آرمانهای نظام و انقلاب ادامه خواهد داشت.
همتی در پایان خاطر نشان کرد: دشمن ما را از شهادت میترساند در حالی که سرداران ما برای شهادت لحظه شماری میکنند، شهید قاسم سلیمانی مرد علم در میدان عمل بود و با اخلاص به همگان فهماند که ایران اسلامی مقتدر خواهند ماند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه