با وجود حمایت های نماینده بوشهر از مساله منطقه آزاد؛

فرار رو به جلو دولتی ها و شایعه پراکنی بر علیه نماینده

فرار رو به جلو دولتی ها و شایعه پراکنی بر علیه نماینده
پس از آنکه نام بوشهر از لایحه دولت به مجلس جهت تاسیس مناطق آزاد جدید جاسک و ساوجبلاغ جا ماند رسانه های اصلاح طلب عزم خود را جزم کرده و شایعه پراکنی خود را آغاز کردند. برخی از سایت های منتسب به این جبهه در استان نطق نماینده بوشهر در مجلس در مخالفت با وزیر پیشنهادی علوم را دلیل جاماندن نام بوشهر از لایحه مناطق آزاد عنوان کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از "سپاس"، استان بوشهر به دلیل موقعیت مکانی و پتانسیل های فراوان می تواند فرصت مناسبی برای تبدیل به منطقه ویژه اقتصادی و صنعتی باشد. تمرکز بر اجرایی شدن این امر قطعا دستاوردهای بسیار مثبتی برای استان به همراه خواهد داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از "سپاس"، استان بوشهر به دلیل موقعیت مکانی و پتانسیل های فراوان می تواند فرصت مناسبی برای تبدیل به منطقه ویژه اقتصادی و صنعتی باشد. تمرکز بر اجرایی شدن این امر قطعا دستاوردهای بسیار مثبتی برای استان به همراه خواهد داشت., "سپاس"، ,


این طرح، هشتم مردادماه سال 93 در کارگروه تخصصی شورای عالی مناطق آزاد تجاری صنعتی کشور تایید شد تا در قالب لایحه پیشنهادی به کمیسیون تخصصی وابسته به هیأت وزیران ارجاع داده  شود.
پس از انجام این مراحل و تصویب آن در هیأت دولت، لایحه مربوط به مجلس شورای اسلامی ارسال می شود که در صورت تصویب در کمیسیون تخصصی، در صحن علنی مجلس مطرح و پس از تصویب نمایندگان مجلس، مصوبه تاسیس منطقه آزاد به دولت ابلاغ می شود.

,
, این طرح، هشتم مردادماه سال 93 در کارگروه تخصصی شورای عالی مناطق آزاد تجاری صنعتی کشور تایید شد تا در قالب لایحه پیشنهادی به کمیسیون تخصصی وابسته به هیأت وزیران ارجاع داده  شود.
پس از انجام این مراحل و تصویب آن در هیأت دولت، لایحه مربوط به مجلس شورای اسلامی ارسال می شود که در صورت تصویب در کمیسیون تخصصی، در صحن علنی مجلس مطرح و پس از تصویب نمایندگان مجلس، مصوبه تاسیس منطقه آزاد به دولت ابلاغ می شود.
,
,


 حال پس از آنکه نام بوشهر از لایحه دولت به مجلس جهت تاسیس مناطق آزاد جدید جاسک و ساوجبلاغ جا ماند رسانه های اصلاح طلب عزم خود را جزم کرده و شایعه پراکنی خود را آغاز کردند. برخی از سایت های منتسب به این جبهه در استان نطق نماینده بوشهر در مجلس در مخالفت با وزیر پیشنهادی علوم را دلیل جاماندن نام بوشهر از لایحه مناطق آزاد عنوان کردند.

,
,  حال پس از آنکه نام بوشهر از لایحه دولت به مجلس جهت تاسیس مناطق آزاد جدید جاسک و ساوجبلاغ جا ماند رسانه های اصلاح طلب عزم خود را جزم کرده و شایعه پراکنی خود را آغاز کردند. برخی از سایت های منتسب به این جبهه در استان نطق نماینده بوشهر در مجلس در مخالفت با وزیر پیشنهادی علوم را دلیل جاماندن نام بوشهر از لایحه مناطق آزاد عنوان کردند.,  حال پس از آنکه نام بوشهر از لایحه دولت به مجلس جهت تاسیس مناطق آزاد جدید جاسک و ساوجبلاغ جا ماند رسانه های اصلاح طلب عزم خود را جزم کرده و شایعه پراکنی خود را آغاز کردند. برخی از سایت های منتسب به این جبهه در استان نطق نماینده بوشهر در مجلس در مخالفت با وزیر پیشنهادی علوم را دلیل جاماندن نام بوشهر از لایحه مناطق آزاد عنوان کردند.,


به گفته این سایت اصلاح طلب "دولتی ها اعتقاد دارند همراهی حداکثری نمایندگان بوشهر در این خصوص وجود ندارد، از این رو ارسال لایحه مذکور منجر به قربانی شدن موضوع شده و در صورت رای نیاوردن، به این زودی ها دولت قادر به ارسال مجدد نیست".
همین سایت چندی پیش به عنوان منتقد استاندار عملکرد وی درباره منطقه آزاد بوشهر  را به قلم نقد گرفته بود.

,
, به گفته این سایت اصلاح طلب "دولتی ها اعتقاد دارند همراهی حداکثری نمایندگان بوشهر در این خصوص وجود ندارد، از این رو ارسال لایحه مذکور منجر به قربانی شدن موضوع شده و در صورت رای نیاوردن، به این زودی ها دولت قادر به ارسال مجدد نیست".
همین سایت چندی پیش به عنوان منتقد استاندار عملکرد وی درباره منطقه آزاد بوشهر  را به قلم نقد گرفته بود.
,
, همین سایت چندی پیش به عنوان منتقد استاندار عملکرد وی درباره منطقه آزاد بوشهر  را به قلم نقد گرفته بود., همین سایت چندی پیش به عنوان منتقد استاندار عملکرد وی درباره منطقه آزاد بوشهر  را به قلم نقد گرفته بود.,


به نظر می رسد با توجه به اینکه تا انتخابات مجلس آینده حدود یک سال و نیمی بیش نمانده و نیز خبرهایی مبنی بر افزایش تعداد نمایندگان استان به گوش می رسد، جبهه مقابل تلاش خود را برای تخریب نماینده فعال حوزه بوشهر، گناوه و دیلم مدت ها است که شروع کرده و شمشیر را از رو بسته است.

,
, به نظر می رسد با توجه به اینکه تا انتخابات مجلس آینده حدود یک سال و نیمی بیش نمانده و نیز خبرهایی مبنی بر افزایش تعداد نمایندگان استان به گوش می رسد، جبهه مقابل تلاش خود را برای تخریب نماینده فعال حوزه بوشهر، گناوه و دیلم مدت ها است که شروع کرده و شمشیر را از رو بسته است., به نظر می رسد با توجه به اینکه تا انتخابات مجلس آینده حدود یک سال و نیمی بیش نمانده و نیز خبرهایی مبنی بر افزایش تعداد نمایندگان استان به گوش می رسد، جبهه مقابل تلاش خود را برای تخریب نماینده فعال حوزه بوشهر، گناوه و دیلم مدت ها است که شروع کرده و شمشیر را از رو بسته است.,


به گزارش گام نیوز، چندی پیش برخی حامیان دولت تدبیر و امید، استیضاح وزیر علوم را به قضیه بورسیه ها ربط داده و حال نیز در تلاشند تا موضوع نرفتن لایحه دولت جهت تاسیس منطقه آزاد بوشهر به مجلس را به نطق مخالفت جمیری با وزیر علوم ارتباط دهند که گویی این نماینده مجلس با طرح منطقه آزاد مخالف است.

,
, به گزارش گام نیوز، چندی پیش برخی حامیان دولت تدبیر و امید، استیضاح وزیر علوم را به قضیه بورسیه ها ربط داده و حال نیز در تلاشند تا موضوع نرفتن لایحه دولت جهت تاسیس منطقه آزاد بوشهر به مجلس را به نطق مخالفت جمیری با وزیر علوم ارتباط دهند که گویی این نماینده مجلس با طرح منطقه آزاد مخالف است.,


با کمی جستجو در فضای مجازی و سایت ها می توان این گفته را نقض کرد.

,
, با کمی جستجو در فضای مجازی و سایت ها می توان این گفته را نقض کرد.,


جمیری می گوید: طرح منطقه آزاد بوشهر یک طرح بزرگ و جامع خواهد بود که منافع و مضرات آن تمام استان را در بر می گیرد. البته منافع این طرح بیشتر از مضرات خواهد بود و قطعا نمایندگان بوشهر از آن حمایت خواهند کرد.

,
, جمیری می گوید: طرح منطقه آزاد بوشهر یک طرح بزرگ و جامع خواهد بود که منافع و مضرات آن تمام استان را در بر می گیرد. البته منافع این طرح بیشتر از مضرات خواهد بود و قطعا نمایندگان بوشهر از آن حمایت خواهند کرد., جمیری می گوید: طرح منطقه آزاد بوشهر یک طرح بزرگ و جامع خواهد بود که منافع و مضرات آن تمام استان را در بر می گیرد. البته منافع این طرح بیشتر از مضرات خواهد بود و قطعا نمایندگان بوشهر از آن حمایت خواهند کرد.,


همچنین این نماینده مجلس در همین خصوص برای بررسی این موضوع به طور کارشناسی شده و  هم افزایی و بهره گیری از نظرات کارشناسانه و تخصصی برخی افراد صاحب نظر  طی نامه ای در قالب چند پرسش، نظر آنان را در خصوص مزایا و معایب این طرح جویا شده است که در همین ارتباط نمونه ای از آن جهت اطلاع عموم مردم قابل ملاحظه است.

,
, همچنین این نماینده مجلس در همین خصوص برای بررسی این موضوع به طور کارشناسی شده و  هم افزایی و بهره گیری از نظرات کارشناسانه و تخصصی برخی افراد صاحب نظر  طی نامه ای در قالب چند پرسش، نظر آنان را در خصوص مزایا و معایب این طرح جویا شده است که در همین ارتباط نمونه ای از آن جهت اطلاع عموم مردم قابل ملاحظه است.,

, , ,


عبدالکریم جمیری اعتقاد دارد که برای اجرایی شدن پروژه های این چنینی باید با نگاهی باز همه جوانب را به درستی مورد مطالعه و ارزیابی قرار داد تا آسیبی نیز به بافت فرهنگی و بومی منطقه وارد نشود. با توجه به پتانسیل های استان در زمینه صنعت نفت و پتروشیمی و با توجه به رویکردی که به این حوزه وجود دارد، باید بتوانیم با تمرکز بر این  بخش و صادرات، ارزآوری داشته باشیم. ضمن اینکه باید در این مسیر نگاه ما به تولید باشد که نیاز امروز جامعه و کشور است.

,
, عبدالکریم جمیری اعتقاد دارد که برای اجرایی شدن پروژه های این چنینی باید با نگاهی باز همه جوانب را به درستی مورد مطالعه و ارزیابی قرار داد تا آسیبی نیز به بافت فرهنگی و بومی منطقه وارد نشود. با توجه به پتانسیل های استان در زمینه صنعت نفت و پتروشیمی و با توجه به رویکردی که به این حوزه وجود دارد، باید بتوانیم با تمرکز بر این  بخش و صادرات، ارزآوری داشته باشیم. ضمن اینکه باید در این مسیر نگاه ما به تولید باشد که نیاز امروز جامعه و کشور است.,


وی در اظهارات دیگری گفته است که اگر با ایجاد منطقه آزاد تجاری، قرار باشد که واردات افزایش یابد، و بازار بوشهر از اجناس و کالاهای دیگر کشورها به ویژه کالای نامرغوب چینی پر شود، چه ارزش اقتصادی برای ما خواهد داشت؟ در واقع باید نگاه و تاکید ما بر افزایش تولید و به تبع آن صادرات باشد، به ویژه در زمینه نفت و فراورده های آن. این مهمترین مسئله ای است که باید مورد توجه قرار گیرد.

,
, وی در اظهارات دیگری گفته است که اگر با ایجاد منطقه آزاد تجاری، قرار باشد که واردات افزایش یابد، و بازار بوشهر از اجناس و کالاهای دیگر کشورها به ویژه کالای نامرغوب چینی پر شود، چه ارزش اقتصادی برای ما خواهد داشت؟ در واقع باید نگاه و تاکید ما بر افزایش تولید و به تبع آن صادرات باشد، به ویژه در زمینه نفت و فراورده های آن. این مهمترین مسئله ای است که باید مورد توجه قرار گیرد.,


قابل ذکر است که تا به حال دولت تدبیر و امید علی رغم اینکه دم از هماهنگی با مجلس و تعامل با آن می زند ولی در عمل هماهنگی و تعاملی به آن صورت مخصوصا در انتصابات مشاهده نمی شود، حال چه شده که نظر نمایندگان را در این قضیه  تاثیرگذار دانسته و سخن نماینده بوشهر در مخالفت با وزیر پیشنهادی دولت  را علت نرفتن لایحه منطقه آزاد بوشهر به مجلس می دانند.

,
, قابل ذکر است که تا به حال دولت تدبیر و امید علی رغم اینکه دم از هماهنگی با مجلس و تعامل با آن می زند ولی در عمل هماهنگی و تعاملی به آن صورت مخصوصا در انتصابات مشاهده نمی شود، حال چه شده که نظر نمایندگان را در این قضیه  تاثیرگذار دانسته و سخن نماینده بوشهر در مخالفت با وزیر پیشنهادی دولت  را علت نرفتن لایحه منطقه آزاد بوشهر به مجلس می دانند., قابل ذکر است که تا به حال دولت تدبیر و امید علی رغم اینکه دم از هماهنگی با مجلس و تعامل با آن می زند ولی در عمل هماهنگی و تعاملی به آن صورت مخصوصا در انتصابات مشاهده نمی شود، حال چه شده که نظر نمایندگان را در این قضیه  تاثیرگذار دانسته و سخن نماینده بوشهر در مخالفت با وزیر پیشنهادی دولت  را علت نرفتن لایحه منطقه آزاد بوشهر به مجلس می دانند.,


با وجود اینکه سایت های منتسب به جبهه اصلاحات این نطق نماینده را دلیل نرفتن لایحه منطقه آزاد بوشهر به مجلس عنوان کرده اما شنیده های گام نیوز حاکی از آن است که طرحی که از سوی مسئولین ارشد استان به دولت داده شده جامع و کامل نمی باشد و طبیعی است که دولت با بررسی هایی که به عمل آورده تصمیم بر عدم ارسال لایحه آن به مجلس داده است.

,
, با وجود اینکه سایت های منتسب به جبهه اصلاحات این نطق نماینده را دلیل نرفتن لایحه منطقه آزاد بوشهر به مجلس عنوان کرده اما شنیده های گام نیوز حاکی از آن است که طرحی که از سوی مسئولین ارشد استان به دولت داده شده جامع و کامل نمی باشد و طبیعی است که دولت با بررسی هایی که به عمل آورده تصمیم بر عدم ارسال لایحه آن به مجلس داده است., با وجود اینکه سایت های منتسب به جبهه اصلاحات این نطق نماینده را دلیل نرفتن لایحه منطقه آزاد بوشهر به مجلس عنوان کرده اما شنیده های گام نیوز حاکی از آن است که طرحی که از سوی مسئولین ارشد استان به دولت داده شده جامع و کامل نمی باشد و طبیعی است که دولت با بررسی هایی که به عمل آورده تصمیم بر عدم ارسال لایحه آن به مجلس داده است.,


اگر چه چندی پیش در اظهارات علی درویشی مدیر کل امور اقتصادی استانداری درخصوص علت نرفتن این لایحه به مجلس نامی از استاندار بوشهر به زبان نیامده است و نام سلاری را در این قضیه سانسور کرده است. اما برای همه واضح است که استاندار به عنوان نماینده ارشد دولت در استان باید پیگیر قضیه بوده و پاسخ قانع کننده ای را به مردم دهد.

,
, اگر چه چندی پیش در اظهارات علی درویشی مدیر کل امور اقتصادی استانداری درخصوص علت نرفتن این لایحه به مجلس نامی از استاندار بوشهر به زبان نیامده است و نام سلاری را در این قضیه سانسور کرده است. اما برای همه واضح است که استاندار به عنوان نماینده ارشد دولت در استان باید پیگیر قضیه بوده و پاسخ قانع کننده ای را به مردم دهد., اگر چه چندی پیش در اظهارات علی درویشی مدیر کل امور اقتصادی استانداری درخصوص علت نرفتن این لایحه به مجلس نامی از استاندار بوشهر به زبان نیامده است و نام سلاری را در این قضیه سانسور کرده است. اما برای همه واضح است که استاندار به عنوان نماینده ارشد دولت در استان باید پیگیر قضیه بوده و پاسخ قانع کننده ای را به مردم دهد.,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه