رسول خطیبی:

همین که استقلال را به رده پنجم فرستادیم، برای ما سه امتیاز است

همین که استقلال را به رده پنجم فرستادیم، برای ما سه امتیاز است
سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: خوشحال هستم که صدر جدول، آقای گل لیگ، بیشترین گل زده و رکورد حضور هواداران در اختیار تراکتورسازی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، "رسول خطیبی" در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی آناج در مورد بازی با استقلال گفت: در ابتدا از هواداران تراکتور تشکر می‌کنم که در این هوای سرد به ورزشگاه آمده بودند و من معتقدم این رکورد حضور تماشاگر در بازی دربی تهران نیز شکسته نخواهد شد و در انحصار هواداران تراکتور خواهد ماند، فوتبال آسیا باید بر این هواداران ببالد.

وی در ادامه گفت: از بازیکنانم تشکر می کنم و افتخار می‌کنم که چنین بازیکنانی دارم، تیم ما با حدود 5 میلیارد تومان بسته شده در حالی که تیم اسقلال، تیمی 15 میلیاردی است.

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز اظهار داشت: خوشحال هستم که صدر جدول، آقای گل لیگ، بیشترین گل زده و رکورد حضور هواداران در اختیار تراکتورسازی است. در بازی های آینده با سازماندهی بیشتر تیمی یکدست‌تر به خصوص با دفاعی منسجم تر خواهیم داشت.

خطیبی در پایان خاطرنشان کرد: باتوجه به آمار، هر تیمی که در هر بازی به طور میانگین دو امتیاز کسب کند بهترین رکورد را در اختیار دارد و ما نیز در این لیگ در هر بازی 2 امتیاز به دست آورده ایم و این عالی است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, آناج,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ج

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه