رئیس اداره صنعت و معدن شهرستان نیمروز:
۶۱ گرانفروش به تعزیرات حکومتی نیمروز معرفی شدند
رئیس اداره صنعت و معدن شهرستان نیمروز از معرفی بیش از 62 مورد متخلف به تعزیران شهرستان نیمروز خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خبرنیمروز از سیستان؛ رئیس صنعت و معدن اظهار داشت: بازرسان این اداره در حوزه بازرسی در راستای تنظیم بازار و حمایت از حقوق مصرف کنندگان از واحد های صنفی به صورت مستمر بازدید بعمل می آورند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , خبرنیمروز ,گنجعلی از تعداد ۹۲ مورد شکایت تلفنی و کتبی توسط شهروندان به این اداره خبر داد و افزود: تعداد کل گزارشات مردمی در خصوص گران فروشی به صورت کتبی، تلفنی و حضوری ۹۲ مورد بوده که از این گزارشات ۱۸ مورد منجر به تشکیل پرونده شده است.
,وی بازدید بازرسان اداره صنعت و معدن را از واحدهای صنفی بیش از هزار بازرسی عنوان کرد و افزود: از ابتدای سال تاکنون بیش از هزار و دوازده بازرسی از واحد های صنفی و تولیدی صورت گرفته است.
,رئیس اداره صنعت شهرستان نیمروز از معرفی ۶۱ متخلف به تعزیرات حکومتی شهرستان خبر داد و خاطرنشان کرد: تعداد ۶۱ مورد بازرسی متخلف از واحد های صنفی و تولیدی انجام گرفته که پس از گزارش بازرسی جهت صدور به اداره تعزیرات حکومتی معرفی شده و ارزش ریالی در بحث گران فروشی و عدم ارائه فاکتور خرید ( ۵۶ میلیون و هفتصد و بیست و هفت هزار و هفتصد و پنجاه ریال ) جریمه شدند.
,وی افزود: تعداد ۲۵ نفر ناظر به صورت فعال در امر گزارشات و کشف تخلفات با اداره همکاری می کنند و در مورد حوزه تنظیم بازار طی گزارشاتی که از سطح بازار همکاران جمع آوری کردند و همچنین بررسی موجودی انبارها و سردخانه ها در حال حاضر با کمبود کالا های اساسی رو به رو نیستیم.
,در ادامه فرماندار اظهار داشت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران و تقریبا در آغاز جنگ تحمیلی بحث تعزیرات حکومتی به معنای اخص خود و برای جلوگیری از بسیاری از تخلفاتی که در زمینه مسائل اقتصادی بوجود آمده بود ، پایه ریزی شد.
,تقی طاهری بیان کرد:در همین راستا کمیسیون هایی تحت نظارت وزارت کشور بنام کمیسیون های تعزیرات حکومتی و به کلیه تخلفاتی که به نحوی جنبه اقتصادی داشت رسیدگی می نمود.
,انتهای پیام/ه
]
ارسال دیدگاه