logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

کدام بازیکن دوست ندارد در دربی بازی کند؟

جاسم کرار:داور از روی عمد من را اخراج کرد

جاسم کرار:داور از روی عمد من را اخراج کرد
هافبک عراقی استقلال می گوید:«واقعا نمی دانم که به چه دلیلی باید به کمیته انضباطی بروم.»
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناجاسم کرار  درباره حاشیه های به وجود آمده به خاطر از دست دادن دربی گفت:«بارو کنید من کارت نگرفتم،داور به من کارت داد.شما به این داور زنگ بزنید و از او سوال کنید که چرا عمدا به من کارت نشان داد و از دربی محرو م شدم.»

, شبکه اطلاع رسانی دانا, جاسم کرار  درباره حاشیه های به وجود آمده به خاطر از دست دادن دربی گفت:«بارو کنید من کارت نگرفتم،داور به من کارت داد.شما به این داور زنگ بزنید و از او سوال کنید که چرا عمدا به من کارت نشان داد و از دربی محرو م شدم.»,

کرار این را گفت و ادامه داد:«بازیکنان تراکتورسازی مدام روی من خطا می کردند.انواع و اقسام تکل ها را انجام می دادند.ادینیو بارها من را زد اما داور هیچ خطایی را اعلام نمی کرد.خواهش می کنم با داور تماس بگیرید و از او سوال کنید که چرا من را از دبی محروم کرد.»

,

به او گفتیم که اما استقلالی ها مشکوک هستند.آنها می گویند خود تو عمدا کارت گرفتی تا به اردوی تیم ملی عراق برسی.کرار در این مورد می گوید:«من واقعا نمی دانم چرا این حرف ها را می زنند.من با باشگاه توافق کرده بودم که در دو بازی قبل از دربی نباشم اما خودم را به دربی برسانم.اصلا کدام بازیکنی است که دوست ندارد در دربی بازی نکند؟من این حرف ها را به سرمربی تیم ملی کشورم هم زده بودم اما همه چیز خراب شد.حالا هم که متهم شده ام به اینکه عمدی کارت گرفته ام.»

,

کرار اما باید این توضیحات را در کمیته انضباطی باشگاه استقلال هم بدهد.وقتی از او در این مورد سوال کردیم جاسم این واکنش را نشان داد:«چه کمیته انضباطی ای؟اصلا من برای چه باید به این کمیته بروم؟فکر نمی کنم این خبرها باشد.دلیلش را نمی فهمم.من باز هم هم می گویم داور به من از روی عمد کارت داد و واقعا متوجه نمی شوم که چرا من را به کمیته انضباطی دعوت کرده اند.»

,

اما سرانجام چه می شود:«خودم هم نمی دانم.این اتفاق ها فقط در فوتبال ایران می افتد.من یک بازیکن حرفه ای هستم و به قول و قرارهایی که می گذارم پایبند هستم.بیشتر از این ناراحتم که این همه تلاش میکنم اما آخر سر هم من را متهم می کنند.»

,

 

,

انتهای خبر

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه