پاسخ کوبنده جبهه مقاومت به حمله احتمالی آمریکا

پاسخ کوبنده جبهه مقاومت به حمله احتمالی آمریکا
یک کارشناس سیاسی،گفت:آمریکایی ها با به راه انداختن گزینه های روی میز به دنبال امتیاز گرفتن از ایران هستند تا بتواند تأسیسات هسته ای ایران را از کار بیاندازند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا مجتبی صدیقی، کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار سرویس سیاسی دیارآفتاب با اشاره به استراتژی آمریکا در مسائل هسته ای گفت: آمریکا به دنبال این است که اگر نتوانست فعالیت هسته ای ایران را متوقف کند حداقل آن را کم کند.

وی با اشاره به اینکه آمریکا در مذاکرات ژنو به دنبال کند کردن فعالیت هسته ای ایران بود، گفت: هدف اصلی استکبار جهانی در بحث هسته ای تبدیل ایران به یک کشور غیر هسته ای است و آمریکا، ایرانی عاری از هر گونه سلاح هسته ای می خواهد.

صدیقی با تأکید بر اینکه آمریکا توان اقدام نظامی را ندارد، بیان کرد: آمریکایی ها با به راه انداختن گزینه های روی میز به دنبال امتیاز گرفتن از ایران هستند تا بتواند تأسیسات هسته ای ایران را از کار بیاندازند.

این کارشناس مسائل سیاسی به اظهارات اخیر وزیر امور خارجه آمریکا اشاره کرد و گفت: هدف آمریکا از مطرح کردن گزینه های روی میز محدود کردن توان هسته ای ایران است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, دیارآفتاب, دیارآفتاب,
,
,
,
,
,
,

 

,

, ,


صدیقی نیروگاه هسته ای اراک را قلب توان هسته ای ایران خواند و بیان کرد: نیروگاه آب سنگین اراک به دلیل کاربردهای متعددی که دارد به عنوان قلب انرژی هسته ای ایران شناخته می شود که از اهمیت بسیار زیادی برای آمریکایی ها برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه حماقت از آمریکایی ها بعید نیست، خاطرنشان کرد: ممکن است آمریکا از گزینه نظامی بر علیه ایران استفاده کند که جبهه مقاومت هرگونه حرکتی را بی پاسخ نخواهد گذاشت.

,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه