رسیدگی خارج از نوبت به پرونده های کالای قاچاق
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان مرکزی با بیان اینکه به منظور رسیدگی سریعتر به پرونده های کلاهای قاچاق، ر در سازمان مرکزی تشکیل شده است، افزود: در این شعبه پرونده ها خارج از نوبت رسیدگی می شوند تا بتوان زودتر نتیجه حاصل از قاچاق کالا را ارائه دهیم و تکلیف کالاها مشخص شوند و کمتر در انبارها بمانند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از دیار آفتاب، رزاقی، مدیر کل تعزیرات حکومتی استان مرکزی در جلسه کارگروه مبارزه با قاچاق کالا که در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: در هفت ماهه نخست امسال ۴۱۵ پروانه در خصوص مبارزه با قاچاق کالا در استان تشکیل شده است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,
وی ادامه داد: از این تعداد ۳۹۷ مورد، رسیدگی شده است و برای آنها بیش از ۱۱۲ میلیارد ریال جریمه صادر شده است.
,
رزاقی بیان کرد: هم اکنون ۱۶ میلیارد ریال از جریمه وصول شده است و در تلاش هستیم بقیه مبلغ را از متخلفان دریافت کنیم.
,
وی تصریح کرد: به منظور رسیدگی سریعتر به پرونده های کلاهای قاچاق، شعبه تجدید نظر در سازمان مرکزی تشکیل شده است.
,
مدیر کل تعزیرات حکومت استان اضافه کرد: در این شعبه پرونده ها خارج از نوبت رسیدگی می شوند تا بتوان زودتر نتیجه حاصل از قاچاق کالا را ارائه دهیم و تکلیف کالاها مشخص شوند و کمتر در انبارها بمانند.
,
,
میراشرفی، مدیرکل گمرکات استان مرکزی نیز در ادامه این جلسه اظهار کرد: بر اساس آمار متأسفانه در کشور سالانه ۲۰ میلیارد دلار کالای قاچاق کشف می شود.
,
وی ادامه داد: در دنیا اولین کشوری هستیم که بیشترین تنوع تعرفه های گمرکی را داریم که این خود باعث به وجود آمدن قاچاق کالا می شود.
,
میراشرفی با اشاره به اینکه بیش از ۲۰۰۰ مصادیق مجرمانه در کشور داریم، بیان کرد: سالانه ۱۴ میلیون پرونده در خصوص مبارزه با قاچاق کالا در کشور داریم.
,
وی در پایان به ایرادات قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا اشاره کرد و افزود: متأسفانه در این قانون به نحوه خروج کالاهای ضبط شده اشاره ای نشده و بیشتر به نحوه ورود کالاها اشاره شده است که باید در این زمینه تجدید نظری صورت گیرد.
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه