logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

وزیر بهداشت:کمبودآهن ایرانیان جبران شد

وزیر بهداشت:کمبودآهن ایرانیان جبران شد
وزیر بهداشت با اشاره به جبران کمبود آهن ایرانیان از غنی‌سازی ویتامین‌ A و D خبر داد و گفت: بسته نظارت بر مواد غذایی در ادامه طرح تحول سلامت اجرا میشود. همچنین، با تجهیز آزمایشگاه‌ها برای افزایش کیفیت مطلوب محصولات غذایی اقدام می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، سید حسن هاشمی در همایش روز ملی کیفیت که در مرکز همایش های صدا و سیما برگزار شد، با اشاره به اینکه کیفیت یعنی انجام تعهدات ما در قبال مردم، اظهار داشت: تعهد چیزی نیست جز اخلاق مداری و این که بپذیریم زیربنای توسعه پایدار، کیفیت است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


به گفته هاشمی هرگاه در حوزه‌های مختلف نظیر آموزش، پژوهش، صنعت، و دیگر موارد به مردم وعده‌ای می‌دهیم، اگر به این وعده‌ها عمل کنیم، یعنی در ارتقاء کیفیت گامی برداشتیم. وی همچنین عنوان کرد: شاید امروز جلب رضایت مشتری با تکنیک‌های پیشرفته در حوزه تقلب، میسر باشد ولی شک نداشته باشیم که با این اتفاق کیفیتی هم وجود نخواهد داشت.

هاشمی در ادامه افزود: در حوزه بهداشت و درمان و به‌خصوص در بخش غذا یک روند رقابتی بین تولیدکنندگان وجود دارد که منجر به افزایش کمیت محصولات شده به طوریکه برخی محصولات به لحاظ کیفی هنوز قابل قبول نیستند و اخلاق مداری را برای سلامت مردم زیر سوال می برند.

وزیر بهداشت توضیح داد: یکی از برنامه‌های ما در وزارت بهداشت بهبود کیفیت در مواد غذایی تولید داخل و همچنین وارداتی است که برای تحقق این هدف مشترک لازم است با همه متولیان مرتبط با این حوزه اهداف مشترکی را دنبال کنیم.

وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات اجتماعی این است که نمی‌خواهیم معایب خود را قبول کنیم و به خود اجازه می دهیم در همه حوزه ها حتی اگر مرتبط با حوزه تخصصی ما نباشد، اظهار نظر کنیم، گفت: ضروری است در حوزه کاری خودمان عیب ها را ببینیم و بتوانیم در جهت رفع معضلات موجود و دستیابی به کیفیت مطلوب موفق شویم.

هاشمی همچنین ادامه داد: برای ارتقاء کیفیت باید با خودمان صادق باشیم. در این صورت اگر متوجه اشکالات موجود در حوزه ای که متولی آن هستیم باشیم، آنگاه قدمی برای ارتقاء کیفیت برداشته ایم.

وی افزود: به طور مثال در بخش مواد غذایی بررسی‌های ۱۰ سال قبل نشان می‌دهد که با کمبود آهن و اسید فولیک مواجه بودیم. این در دستور کار وزارت بهداشت قرار گرفت به طوریکه با افزودن این مواد به آرد مصرفی و تشویق تولید کنندگان محصولات غذایی به تولیدات سالم این کمبود را جبران کردیم. همچنین، در مورد کمبود ویتامین‌های A و D برنامه‌هایی را با غنی سازی مواد جایگزین در دست اقدام داریم.

هاشمی با تشکر از وزارت جهاد کشاورزی، موسسه استاندارد و سازمان غذا و دارو در حوزه کنترل استفاده از سموم کشاورزی در کشور گفت: در ۱۰ قطب کشور اقدامات خوبی برای کنترل و اصلاح محصولات کشاورزی انجام شده است.

وزیر بهداشت توضیح داد: در ادامه طرح تحول سلامت بسته ای تحت عنوان نظارت بر مواد غذایی طراحی شده است که به زودی آن را اعلام خواهیم کرد. هاشمی در پایان خاطرنشان کرد: تلاش ما در وزارت بهداشت این است که با تجهیز آزمایشگاه‌ها بتوانیم قدم‌های خوبی را برای افزایش کیفیت مطلوب محصولات غذایی برداریم. 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه