عنوان بهترین گلرمسابقات آسیایی نصیب دانش آموز زنجانی شد
حامدکریمی دانش آموز ناحیه یک زنجان به عنوان بهترین گلرمسابقات واترپولوی جوانان آسیا معرفی شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از سمت وسو ، حامدکریمی دانش آموز ناحیه یک زنجان به عنوان بهترین گلرمسابقات واترپولوی جوانان آسیا معرفی شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سمت وسو, ,
,
, در رقابت های واترپلوی قهرمانی جوانان آسیا که در کشور اندونزی برگزار شد، تیم ملی واترپلوی کشورمان با پیروزی در تمام بازی ها و تنها یک شکست مقابل ژاپن به مدال نقره رسید.
,تیم های ژاپن و ازبکستان هم طلا و برنز گرفتند.در این مسابقات حامد کریمی دروازه بان تیم ملی واترپلوی جوانان ایران و دانش آموز دبیرستان شاهد خوشنام ناحیه یک زنجان به عنوان بهترین گلر مسابقات معرفی شد.
,گفت وگوبا حامد کریمی:
,حامد کریمی دانش آموز ۱۸ ساله زنجانی در گفت و گو با سمت وسو ،افزود:فعالیت در رشته واتر پلو را از دوران ابتدایی و با تشویق خانواده بویژه برادرم شروع کردم.
,کریمی با اشاره به مقوله حساسیت مقابله باجنگ نرم و تهاجم فرهنگی ، خاطر نشان کرد:یکی از راهکارهای مقابله با جنگ نرم حضور این قشر در عرصه ورزشی می باشد.
,گلرمسابقات واترپولوی جوانان آسیاادامه داد: جوانان وقت ارزشمند خود را به جای سپری کردن در ماهواره و فیلم های ماهواره ای می توانند در عرصه های مختلف علمی بویژه ورزشی سپری نمایند.
,وی با بیان اینکه جوانان می بایست الگوی مشخصی در زندگی داشته باشند،افزود:الگوگیری از اشخصیت های موفق به زندگی افراد جهت می دهد و برادرم که قهرمان ورزشی بوده الگوی مناسبی برای من بوده است.
,این دانش آموز هدف از کسب این موفقیت را سربلندی میهن و خشنودی هم وطنان عنوان کرد و گفت : فعالیت در این رشته را ادامه خواهم داد.
,وی با اشاره به اینکه تهذیب نفس،تحصیل و ورزش جوانان را می سازد،بیان داشت: دانش آموزان میتوانند با کنترل نفس و با کمک تحصیل و ورزش به رشد و تعالی برسند.
,نایب قهرمان مسابقات واتر پولو در پایان از زحمات معلمان و مسئولان آموزش و پرورش تشکر و قدر دانی نمود.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه