رئیس اداره تعاون روستائی هشترود:
کشاورزان مستقیما کود شیمیائی مورد نیاز خود را تحویل می گیرند
رئیس اداره تعاون روستائی هشترود و چاراویماق گفت: طبق هماهنگی های صورت گرفته کود شیمیائی مورد نیاز کشاورزان بدون واسطه و مستقیما در اختیار کشاورزان قرار خواهد گرفت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا
, شبکه اطلاع رسانی دانا,علی کریمی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پیک هشترود گفت: در اجرای بخشنامه وزیر محترم جهادکشاورزی و پیرو هماهنگی های بعمل آمده با مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان هشترود و چاراویماق، به منظور کوتاه نمودن چرخه توزیع کود شیمیائی و جهت جلوگیری از اتلاف وقت کشاورزان و بهره برداران محترم و افزایش کمی و کیفی محصولات کشاورزی، کشاورزان با مراجعه مستقیم به کارگزاران کودشیمیائی سهمیه کود شیمیائی خودشان را مستقیما دریافت کنند.
, پیک هشترود,رئیس اداره تعاون روستائی هشترود و چاراویماق افزود: شبکه تعاون روستائی این شهرستان در روستاها از طریق شرکتهای تعاونی روستائی و در مرکز شهر از طریق اتحادیه شرکتهای تعاون روستائی کود شیمیائی کشاورزان را تحویل می نماید.
,وی به کشاورزان توصیه کرد از فرصت بوجود آمده نهایت بهره را ببرند.
,انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه