گریه برای امام حسین باید در عمل انسان اثربگذارد
امام جمعه سراب در جمع عزاداران حسینی گفت: فیلم ها و ترانه های مبتذل و ماهواره دل را کور و زمینه پذیرش حقیقت را از قلب بیرون می راند و انسان را از امام حسین دور می کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از صدای سراب , حجت الاسلام والمسلمین اکرمی در جمع عزاداران حسینی در شهرستان سراب گفت: جوانان حسینی باید آگاه باشند که زمینه های گناه در جامعه تقوای جوانان را نشانه رفته است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, صدای سراب,وی افزود: ما باید در مکتب امام حسین علیه السلام که مکتبی انسان ساز هست خارهای گناه را بشناسیم و از آنان دوری کنیم.
,امام جمعه سراب با اشاره به سخنان حضرت یوسف در قرآن و روایات خاطرنشان کرد: ادب و رفتار حضرت یوسف بهترین الگو برای جوانان است که سختی زندان و شکنجه را به خاطر پاکدامنی به جان خرید.
,اکرمی در ادامه گناه را چون آتشی که درخت را می سوزاند عنوان کرده و افزود: بدحجابی و آرایش زنان در جامعه ضمن اینکه حرمت شکنی در برابر خداوند است, زمینه های فساد در بین جوانان جامعه را افزایش می دهد که هیچ سنخیتی با مکتب امام حسین علیه السلام ندارد.
,وی با بیان اینکه نگاه حرام اولین تیر و اولین مرحله آلوده شدن کرامت انسانی است خاطر نشان کرد: متاسفانه ماهواره و رسانه ها در جامعه امروز زمینه آلوده شدن چشم را بیش از گذشته فراهم آورده اند.
,حجت الاسلام اکرمی تصریح کرد: فیلم ها و ترانه های مبتذل و ماهواره دل را کور و زمینه پذیرش حقیقت را از قلب بیرون می راند و انسان را از امام حسین دور می کند.
,اکرمی در پایان با اشاره به اینکه گریه برای امام حسین علیه السلام انسان را پاک می کند خاطر نشان کرد: شرط این پاکی خلوص نیت و عزاداری واقعی در دربار اباعبدالله حسین علیه السلام است که منجر به ترک گناه و انجام واجبات شود.
,انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه