فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم (ص):
داغ شهید سلیمانی فراموش نشدنی است
بهمنریحانی فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم (ص) گفت: آنکس که مایه عزت، افتخار و بزرگی برای نظام جمهوری اسلامی شد؛ سردار سلیمانی بود که داغ این شهید فراموش نشدنی و انتقام همیشه باقی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی مرصاد، سردار بهمنریحانی امروز چهارشنبه در جلسه ای که با حضور دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در حسینیه ثارالله کرمانشاه برگزار شد ضمنتسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) گفت: این بانوی سرای دو عالم در هر مجلسی که وارد می شد پیامبر عظیم الشان جهان اسلام به احترام ایشان بلند می شد و جای خود را به او می داد.
فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم(ص) همچنین اولین سالگرد شهادت سردار قلوب همه ملت ایران را تسلیت گفت و افزود: آنکس که مایه عزت، افتخار و بزرگی برای نظام جمهوری اسلامی شد؛ سردار سلیمانی بود که داغ این شهید فراموش نشدنی و انتقام همیشه باقی است.
وی چهلمین روز درگذشت دانشمند هسته ای بزرگی که مایه عزت در مباحث علمی و انقلابی شد و رحلت دانشمند فقیه آیت الله مصباح یزدی را نیز تسلیت گفت.
ریحانی خاطر نشان کرد: دفاع مقدس با بزرگانی که عزت و افتخار آفرین این تاریخ بیاد ماندنی هستند، گره خورده است.
وی بیان داشت: بسیاری از این بزرگان بر اساس آیات قرآن بر عهد و پیمان خود ماندند و آسمانی شدند و برخی هم بر اساس آیه “و منهم من ینتظر” هستند.
فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم (ص) گفت: دفاع مقدس ملت ایران را آبدیده کرد و سکوی پرتاب ما به طرف همه ارزشها و داشتهها در مباحث علمی، صنعتی و فناوریها شد.
وی اذعان داشت: امروز بسیاری از داشته های خود را در همه عرصه ها مدیون این تاریخ مقدس هستیم.
ریحانی افزود: دفاع مقدس گره خورده با نام شهیدان، جانبازان، آزادگان، ایثارگران و فرماندهانی است که مایه عزت شدند.
وی در خصوص محسن رضایی خاطر نشان کرد: ما در دفاع مقدس عزیزی را نه با نام و جایگاهش، فرمانده کل سپاه، بلکه با نام آقا محسن میشناختیم؛ به خاطر اینکه یک رابطه دلی و روحی بین فرمانده و زیر دست در دفاع مقدس وجود داشت، ایشان را با نام کوچک صدا میزدند و همین رابطه فضای جبهه را زیباتر کرده بود.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه