وزیر صمت؛
حاج قاسم محبوب همه مردم ایران شد
رزم حسینی گفت: حاج قاسم تمام زندگی خود را فدا کرد و برای تمامی نسل ها باقی ماند محبوب همه مردم ایران با هر جناحی و لباسی شد و این باعث افتخار ایران و ایرانی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا رزم حسینی وزیر صمت در گفتگو با راه آرمان اظهار کرد: مقام معظم رهبری به شایستگی از سردار دلها تجلیل کرد و بهترین عبارتی که برای ایشان بکار برد فرمود حاج قاسم سلیمانی یک مکتب بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,وی گفت: سردار سلیمانی بیش از 40 سال همه هستی خود را فدای این انقلاب و کشور کرد، در 8 سال دوران دفاع مقدس، سپس مبارزه با اشرار و بعد از آن با حضور در فرماندهی نیروی قدس سپاه و شرکت در جنگ های فرامنطقه ای برای جلوگیری از تجاوز به حریم تا زمانی که به شهادت نائل شد.
,وزیر صمت عنوان کرد: حاج قاسم تمام زندگی خود را فدا کرد و برای تمامی نسل ها باقی ماند محبوب همه مردم ایران با هر جناحی و لباسی شد و این باعث افتخار ایران و ایرانی است.
,رزم حسینی تصریح کرد: نسل جدید و نسل های آینده ادامه دهنده راه این اسطوره جهانی خواهند بود.
,وی خاطرنشان کرد: نجابت و شرافت مردم کرمان چه در دوران دفاع مقدس و چه در طول تاریخ زبانزد همه است و امروز اسم حاج قاسم با کرمان عجین شد زیرا کرمان کانون توجه جهان اسلام شده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه