دادستان فریدونکنار اعلام کرد؛
برخورد قاطعانه دستگاه قضا با برهمزنندگان نظم و امنیت
علیرضا برخور گفت: تامین امنیت و برقراری نظم وظیفه ما است و با کسانی که بخواهند امنیت و آرامش مردم را مختل کنند قاطعانه برخورد میکنیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا برخور در گفتوگو با بلاغ با اشاره به جدیت دستگاه قضایی برای تامین امنیت و آرامش مردم، اظهارکرد: تامین امنیت و برقراری نظم وظیفه ما است و با کسانی که بخواهند امنیت و آرامش مردم را مختل کنند قاطعانه برخورد میکنیم.
وی خاطرنشان کرد: دلسوزان شهر فریدونکنار به میدان بیایند تا کارهای زمین مانده سریعتر به سرانجام برسد و زمینه چالشهای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی از بین برود.
دادستان فریدونکنار تصریح کرد: خیران در عرصه تولید ورود کنند تا زمینه اشتغال جوانان فراهم شود چراکه بیکاری و مشاغل کاذب موجب بزهکاری میشود.
برخور با اشاره به اینکه از تولید و تولیدکننده در حوزه قضایی حمایت میکنیم، گفت: فریدونکنار جوانان پاک و شایسته بسیار زیادی دارد که دغدغه اصلی من اشتغال جوانان است.
وی یادآورشد: تلاش میکنیم تا نسبت به تخلف بار نخست نوجوانان و جوانان نرمش بیشتری نشان دهیم و با گرفتن تعهد کتبی و راهنمایی پدرانه از مجرمپروری جلوگیری کنیم.
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
,
,
,
]
ارسال دیدگاه