امام جمعه رامیان اظهار داشت:
اشغال بیت المقدس با سوءاستفاده از جنگ داعشی ها و تکفریها
امام جمعه شهر رامیان گفت: رژیم صهیونیستی از جنگ داعشی ها و تکفیریها در اشغال بیت المقدس سوءاستفاده کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل ازگل رامیان، حجت الاسلام والمسلمین حسین طاهری امام جمعه شهر رامیان در خصوص اشغال قبله اول مسلمانان توسط رژیم اشغالگر صهیونیستی در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: رزیم صهیونیستی یک رزیم غاصب و غیرمشروع و بنای آن بر تخریب و خشونت است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گل رامیان, گل رامیان, گل رامیان, گل رامیان,
وی بیان کرد: جنگی که داعشی ها و تکفیری ها در بین مسلمانان ایجاد کرده اند باعث نوعی غفلت نسبت به قدس شد و تمام توجه به سمت درگیری ها شده است لذا رژیم غاصب صهیونیتی از این اوضاع در اشغال بیت المقدس سوءاستفاده کردند.
, .,
حجت الاسلام طاهری عنوان کرد: رژیِم صهیونیستی از این غفلت که مسلمانان خود را درگیر جنگهای قومی و مذهبی کرده اند به بیت المقدس قبله اول جسارت و آنجا را اشغال کرده و مسلمانان را مورد هجمه قرار دادند.
,
امام جمعه رامیان تصریح کرد: مسلمانان باید آگاه شوند و در برابر سکوت سازمانهای بین المللی وحدت را سرلوحه کار خود قراردهند تا رژیم صهیونیستی نتواند به مسلمانان تعارض پیداکند.
,
,
انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه