آیتالله دری نجف آبادی:
اخراج آمریکاییها از منطقه و نابودی اسرائیل یک ضرورت است
امام جمعه اراک گفت: اخراج آمریکائی ها از منطقه اسلامی و نابودی اسرائیل امروز برای جهان اسلام یک ضرورت است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی نماینده ولیفقیه در استان مرکزی و امامجمعه اراک در خطبههای این هفته نماز جمعه اراک با اشاره به ایام شهادت حضرت زهرا(س) و ضرورت گرامیداشت ایام فاطمیه گفت: حضرت زهرا(س) بانوی بزرگ جهان اسلام و الگوی جامع بشریت است که برای دفاع از ارزش های الهی قیام کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار, آفتاب,وی با تسلیت به مناسبت ارتحال آیت الله مصباح یزدی افزور: اهل بیت(ع) ما را به علمای بزرگ ارجاع دادند و امروز علمایی همچون آیت الله مصباح راه و مکتب اهل بیت(ع) را برای ما روشن و هموار می کنند و لذا امروز وظیفه داریم نسبت به علمای بزرگ معرفت داشته باشیم.
,آیت الله مصباح یزدی عمر خود را مجاهدانه و مخلصانه در راه دفاع از اسلام هزینه کرد
, آیت الله مصباح یزدی عمر خود را مجاهدانه و مخلصانه در راه دفاع از اسلام هزینه کرد, آیت الله مصباح یزدی عمر خود را مجاهدانه و مخلصانه در راه دفاع از اسلام هزینه کرد,امام جمعه اراک اظهار کرد: علمای بزرگ اسلام در برابر توطئه های دشمنان و نقشه های شوم آنها قد علم کردند و امروز حیات با برکت اسلام مرهون تلاش های علمای برجسته ای همچون آیت الله مصباح یزدی و آیت الله یزدی است که یاد و خاطر این دو عالم بزرگ را گرامی می داریم.
,وی افزود: آیت الله مصباح یزدی در طول حیات با برکت خود زحمات زیادی برای تبیین اسلام ناب محمدی(ص) و مکتب اهل بیت(ع) انجام دادند و ایشان همواره سپر دفاع از ولایت بود و عمر خود را مجاهدانه و مخلصانه در راه دفاع از اسلام هزینه کرد.
,دری نجف آبادی با اشاره به شگردهای دشمنان برای ضربه زدن به اعتقادات و سبک زندگی ملت ایران بیان کرد: امروز دنیای غرب در شدیدترین وضعیت فساد و جنایت علیه بشریت به سر می برد و غرب می خواهد با تغییر سبک زندگی ملت ایران را به انحراف و فساد بکشاند.
,آگاهی و بصیرت نسبت به توطئه ها و نقشه های دشمنان یک ضرورت است
, آگاهی و بصیرت نسبت به توطئه ها و نقشه های دشمنان یک ضرورت است, آگاهی و بصیرت نسبت به توطئه ها و نقشه های دشمنان یک ضرورت است,وی با تاکید بر اینکه آگاهی و بصیرت نسبت به توطئه ها و نقشه های دشمنان یک ضرورت است، افزود: علاوه بر این تولید علم و اندیشه در برابر بمباران افکار عمومی که توسط دنیای غرب انجام می شود یک ضرورت است که باید مورد توجه نخبگان و مراکز علمی باشد.
,امام جمعه اراک افزود: امروز دشمنان ملت ایران با ایجاد صدها کانال فاسد و منحرف به دنبال سم پاشی علیه اعتقادات جامعه اسلامی هستند و در این راه از هیچ جنایتی دریغ نمی کنند.
,وی ادامه داد: امروز دنیای غرب از هر مهره سوخته و بی هویتی برای رسیدن به اهداف شوم خود سوء استفاده می کند و لذا باید نسبت به توطئه های آنها هوشیار باشیم و عالمانه و با تدبیر عمل کنیم.
,دری نجف آبادی ایجاد حصار در برابر توطئه های دشمنان را لازم و ضروری خواند و افزود: امروز دشمنان ملت ایران با ابزاری همچون فضای مجازی به دنبال از بین بردن و نابودی خط های قرمز حیا و عفاف هستند و لذا حصار در برابر شیطنت های آنها در فضای مجازی یک امر ضروری است.
,وی با تاکید بر اینکه اسلام دین دفاع از مظلومین و دفاع در برابر قلدران و زورگویان عالم است، گفت: امروز دفاع از اسلام تنها دفاع با شمشیر و سلاح نیست بلکه دفاع همه جانبه در حوزه سخت افزاری و نرم افزاری است که باید همه جانبه صورت پذیرد.
,امام جمعه اراک با گرامیداشت مناسبت های دهه بصیرت بیان کرد: به برکت انقلاب اسلامی و مکتب امام خمینی(ره)روز به روز شاهد تولید رویش هایی همچون شهید سلیمانی و شهید فخری زاده در کشور هستیم و اینها معجزه اسلام هستند که باید قدر آنها را بدانیم و از فرصت انقلاب اسلامی به خوبی استفاده کنیم.
,ملت ایران نشان دادند ادامه دهندگان راه شهید سلیمانی و جبهه مقاومت هستند
, ملت ایران نشان دادند ادامه دهندگان راه شهید سلیمانی و جبهه مقاومت هستند, ملت ایران نشان دادند ادامه دهندگان راه شهید سلیمانی و جبهه مقاومت هستند,وی تاکید کرد: ادامه راه و مکتب شهید سلیمانی برای اخراج آمریکائی ها از منطقه اسلامی و نابودی اسرائیل امروز برای جهان اسلام یک ضرورت است و خوشبختانه ملت ایران در اولین سالگرد شهادت این شهید بزرگوار نشان دادند ادامه دهندگان راه شهید سلیمانی و جبهه مقاومت هستند.
,دری نجف آبادی افزود: امروز خون شهیدان سلیمانی و فخری زاده در رگ های جوانان و نوجوانان با غیرت ایرانی وجود دارد و با قوت راه این شهیدان را هم در جبهه مقاومت و هم در جبهه علم ادامه خواهند داد.
,۱۹ دی قیام برای دفاع از اسلام و مرجعیت بود
, ۱۹ دی قیام برای دفاع از اسلام و مرجعیت بود, ۱۹ دی قیام برای دفاع از اسلام و مرجعیت بود,وی با اشاره به سالگرد قیام خونین ۱۹ دی مردم قم بیان کرد: ۱۹ دی قیام برای دفاع از اسلام، هویت مسلمانی و دفاع از ناموس است که ملت ایران با تاسی از مردم قم به صحنه آمدند و در مقابل توطئه های رژیم ستم شاهی در ۱۷ دی ماه و کشف حجاب رضاخانی به پا خواستند.
,امام جمعه اراک با گرامیداشت یاد و خاطر شهدای هواپیمای اوکراینی خاطر نشان کرد: مراقبت برای عدم تکرار چنین حوادث تلخ و ناگواری که شیرینی درهم کوبیدن پایگاه آمریکائی عین الاسد را برای ملت ایران تلخ کرد یک ضرورت است و ملت ایران همه در خصوص این حادثه تلخ غمگین هستند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه