مرزوقی: باشگاه‌های بدنسازی به صورت نامحسوس کنترل می‌شوند/ با هر گونه تخلف برخورد خواهد شد

مرزوقی: باشگاه‌های بدنسازی به صورت نامحسوس کنترل می‌شوند/ با هر گونه تخلف برخورد خواهد شد
نایب‌رئیس بانوان فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام گفت: کمیته‌ای تحت عنوان نظارت بر باشگاه های بدنسازی تشکیل خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از روابط عمومی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام، زهره مرزوقی اظهار داشت: اساس و پایه اکثر رشته های ورزشی، رشته بدنسازی و پرورش اندام است. این رشته در تناسب، زیبایی و آمادگی جسمانی بسیار نقش مهمی دارد. هدف اصلی در این ورزش افزایش استقامت حجم و توان عضلات مختلف بدن برای به حرکت در آب آوردن اسکلت بدن می باشد. ضعف در هر عضله باعث می شود سیستم حرکتی بدن ناتوان شود و سلامت جسم و روح مختل گردد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: توانمندی بانوان باعث تحکیم خانواده و تربیت فرزندانی سالم و نسل قوی برای آینده کشور می‌شود. ایجاد محیط سالم توسط باشگاه‌ها می‌تواند ما را به اهداف فدراسیون‌بدنسازی و پرورش اندام برساند.

,

نایب‌رئیس بانوان فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام در پایان گفت: طبق سیاستی که رییس جدید فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام در نظر دارد، کمیته‌ای تحت عنوان نظارت بر باشگاه های بدنسازی تشکیل خواهد شد که به صورت محسوس و غیرمحسوس از باشگاههای سطح استان‌ها با هماهنگی ادارات کل ورزش و جوانان  بازدید و در صورت مشاهده تخلف اقدامات قانونی صورت می پذیرد. همچنین تمامی رشته های زیرمجموعه فدراسیون زیر نظر فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام جمهوری اسلامی ایران فعالیت می نمایند.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه