لزوم استفاده از ظرفیت نسل جوان در اجرای برنامه‌های فرهنگی و مذهبی

لزوم استفاده از ظرفیت نسل جوان در اجرای برنامه‌های فرهنگی و مذهبی
برای اجرای برنامه‌های فرهنگی و مذهبی در سطح شهرستان از ظرفیت نسل جوان استفاده شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از کرند کرد، حشمت اله ایثارگر در دیدار با خسروی کارشناس امور جوانان اداره ورزش و جوانان شهرستان دالاهو گفت: برای اجرای برنامه‌های فرهنگی و مذهبی در سطح شهرستان از ظرفیت نسل جوان استفاده شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

ایثارگر با اشاره به جنگ نرم دشمنان و هجمه فرهنگی گسترده علیه اعتقادات و ارزش‌های مردم کشورمان و به بیراهه کشاندن ذهن جوانان، گفت: می‌توانیم تهاجمات فرهنگی دشمنان را با اجرای برنامه‌های فرهنگی و مذهبی در سطح جامعه خنثی کنیم.

,

وی در ادامه با تاکید بر استفاده از ظرفیت نسل جوان جامعه در اجرای برنامه‌های فرهنگی و مذهبی ادامه داد: اجرای برنامه‌های فرهنگی و مذهبی با همکاری نسل امروز جامعه، در مناسبت‌های ملی و مذهبی که بهترین فرصت برای شناساندن ویژگی‌های ائمه اطهار(ع) به نسل جوان است، می‌تواند نقش اساسی در ارتقای اعتقادات جوانان و نوجوانان داشته باشد.

,

 

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه