نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه:
گزینه پیشنهادی وزارت علوم، از چهره های برچسب خورده است
نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه با بیان اینکه دولت پیام مجلس را در خصوص وزرای پیشنهادی دریافت نکرده است، گفت: گزینه پیشنهادی از چهره های برچسب خورده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مرآت ، علیرضا خسروی نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در خصوص معرفی فخرالدین احمدی دانش آشتیانی به عنوان وزیر پیشنهادی وزارت علوم از سوی دولت با بیان اینکه گزینه پیشنهادی از چهره های برچسب خورده است، گفت: گزینه پیشنهادی دولت، بدون خط و خطوط سیاسی نبوده و اینگونه نیست که فقط در مراحل علمی دانشگاهی کار کرده باشد و همین امر کار را سخت می کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت,خسروی با اشاره به اینکه به نظر می رسد دولت پیام مجلس را در خصوص انتخاب افراد معتدل و به دور از فتنه 88دریافت نکرده است، تصریح کرد: پیام مجلس این بود کسانی انتخاب شوند که در فتنه و در مراسمات مختلف و در جریانات اتفاقات افتاده سهمی نداشته باشند، اما متاسفانه گزینه ای که اعلام شده با آن سوابقی که دارد خیلی تفاوتی با نفرات قبلی ندارد.
,نماینده مردم سمنان با اظهار تعجب از معرفی احمدی دانش به عنوان گزینه پیشنهادی وزارت علوم، افزود:به نظر می رسد دولت می توانست گزینه های بهتر و کامل تر و با شرایط بهتری که مورد وفاق دانشگاهیان هم باشد، را معرفی کند.
,انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه