logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  2. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  3. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  4. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  5. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  6. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  7. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  8. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  9. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  10. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  11. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  12. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  13. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  14. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  15. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  16. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  17. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  18. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  19. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  20. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!

رضایی: ثبت رکورد جهانی شرط اصلی دعوت به اردوی تیم ملی/ سهمیه اولویت اول نیست

رضایی: ثبت رکورد جهانی شرط اصلی دعوت به اردوی تیم ملی/ سهمیه اولویت اول نیست
بهمن رضایی گفت: دی ماه، برای انجمن همراه با شروع دوباره اردوهای غیر متمرکز تیم ملی بود و ما در این دوره از اردوها، از چهار ملی پوش دارای سهمیه توکیو دعوت کردیم که در رنکینگ جهانی اول تا سوم هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رئیس انجمن دوومیدانی جانبازان و معلولین عنوان کرد: حامد امیری که در دسته بندی کمیته ملی پارالمپیک طلایی است، در اردوی ۳۰ روزه به سر می برد و تا به حال هم حدود نود روز در اردوی آمادگی کیش حضور داشته است. امان اله پاپی و علیرضا مختاری تمرینات هم به کیش آمدند و زیر نظر مربیان خود پیگیری می کنند. هاشمیه متقیان، نیز در اهواز به مربیگری زهرا کرم زاده مشغول تمرین است. اردوی این سه ورزشکار به پایان رسیده و از اوایل بهمن ماه دور جدید تمرینات آنها آغاز خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی درباره آسیب دیدگی حامد امیری تأکید کرد: خوشبختانه با نظارت پزشکی، امیری شرایط خوبی دارد و بهبود پیدا کرده است. او تا بهمن ماه برای حضور در رقابت های فزاع امارات، به تمرینات خود در کیش ادامه خواهد داد.

,

رضایی خاطرنشان کرد: مرحله نخست رقابت های رکوردگیری در مهر ماه با شرکت ورزشکارانی از استان های مختلف انجام شد. مرحله نهایی نیز نیمه دوم اسفند ماه در مجموعه ورزشی آفتاب انقلاب تهران برگزار می شود. البته در این رکوردگیری نفراتی شرکت می کنند که کلاسبندی IPC و رنکینگ جهانی دارند.

,

رئیس انجمن پارادوومیدانی در پایان و درباره انتخاب ملی پوشان گفت: در نظر داریم با سنجش نتایج رکوردگیری و رنکینگ جهانی ورزشکاران و بر اساس تعداد سهمیه ها در اسفند ماه تعداد ملی پوشان در اردو را افزایش دهیم. در واقع برای انتخاب اعضای تیم ملی ثبت رکوردهایی در حد جهان شرط اصلی است و سهمیه در اولویت بعدی قرار دارد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه