logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

سرقت اینترنتی همسر از شوهر سابق

سرقت اینترنتی همسر از شوهر سابق
فرمانده انتظامی شهرستان رباط کریم - غرب استان تهران -از دستگیری زنی که پول های همسر سابق خود را اینترنتی سرقت کرده بود ،خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا، سرهنگ 'جعفر علیزاده'گفت: مأموران پلیس فتا در پی وصول یک فقره پرونده از کلانتری 11 مرکزی با موضوع «برداشت غیر مجاز از حساب فردی به مبلغ 26 میلیون ریال » پیگیری های لازم را در دستور کار قرار دادند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


وی افزود: ماموران این پلیس، مالباخته را دعوت کردند و وی در بازجویی های پلیس اظهار داشت که روز گذشته هنگامی که از حسابش موجودی گرفت، متوجه شد، مبلغ 26 میلیون ریال از حساب وی کسر شده است.

وی ادامه داد: مالباخته در ادامه عنوان کرد که پس از اطلاع از کسر مبلغ یاد شده از حسابش به بانک رفت و بانک نیز به وی اعلام کرد که این مبلغ از طریق اینترنت و با استفاده از رمز دوم برداشت شده است.

سرهنگ علیزاده افزود : به گفته این مالباخته ، رمز دوم را فقط همسر سابق وی می دانسته است.

علیزاده اضافه کرد: با گرفتن استعلام از کارتی که پول به آن واریز شده بود، مشخص شد کارت ، متعلق به فردی به نام 'م-ع' بوده است که وی پس از هماهنگی قضایی و تحقیقات نامحسوس، دستگیر شد.

وی افزود: متهم دستگیر شده در بازجویی های پلیسی اظهار داشت که مبلغ به سرقت رفته طی تراکنشی اینترنتی توسط فردی ناشناس که چند روز قبل به مغازه اش آمده بود، واریز شده و عین مبلغ را از او تحویل گرفته است.

علیزاده افزود: آن متهم پس از تحقیق و بررسی پلیس به بزه انتسابی اعتراف کرد و در ادامه اظهار داشت که «انتقال وجه توسط اینجانب و به اسرار همسر سابق مالباخته انجام شده است. »

به گفته علیزاده ، سارقان دستگیر شده پس از تشکیل پرونده، برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شدند.

این مقام انتظامی به هموطنان توصیه کرد که هنگام استفاده از دستگاه های کارت خوان دقت کنند، حتما رمز عبور را خودشان وارد کنند و عملیات واریز وجه را انجام دهند.

وی در ادامه همچنین توصیه کرد که هموطنان رمز عبور خود را به هیچ عنوان به دیگران ندهند و رمز را به صورت دوره ای تغییر دهند. ضمن اینکه هموطنان در صورت مشاهده موارد مشکوک در دستگاه های کارت خوان مثل شکستگی، وجود شئ اضافی در دستگاه، سریعا به شعبه مورد نظر اطلاع دهند.

وی ادامه داد: شهروندان همچنین هنگام وارد کردن رمز عبور به اطراف و نیز اطرافیان خود توجه داشته باشند و پس از پایان عملیات بانکی ، رسید آن را به دقت بررسی کنند و نزد خود نگاه دارند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه