شهردار سرپل ذهاب خبر داد:
نصب و تجهیز پارک های سرپل ذهاب به وسایل بازی کودکان
صابر حیدری گفت: شهرداری شهرستان سرپل ذهاب باهدف شور و نشاط اجتماعی ۵ ست بازی برای کودکان با اعتبار ۷۰۰ میلیون تومان خریداری کرده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صابر حیدری در گفتگو با خبرنگار بازی دراز از خرید ۵ ست بازی برای کودکان جهت تجهیز پارک های شهرستان خبر داد و گفت: با توجه به کمبود و همچنین فرسودگی وسایل بازی کودکان در برخی از پارک های سطح شهر و ضرورت تعمیر و تجهیز پارک ها شهرداری سرپلذهاب نیز این ست های بازی که شامل قصر بادی، تاب فلزی، سرسره فلزی، الکلنگ فلزی، تونل بادی، قصر بادی می باشد را تعبیه کرده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازی دراز,شهردار سرپلذهاب گفت: از محل بودجه شهرداری هزینه خرید ۵ سِت بازی کودکان تخصیص داده شده و بالغ بر ۷۰۰ میلیون تومان نیز صرف شده است.
,وی در پایان شور و نشاط و سرزندگی از عوامل موفقیت عنوان کرد و گفت: این وسایل بازی به منظور توسعه و بهبود فضاهای عمومی جهت تفریح و بازی کودکان و سپری کردن اوقات فراغت خانواده ها در کنار آنها نصب شده است.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه