نماینده ولی فقیه در مازندران:
بانکها در ارائه تسهیلات به جامعه ایثارگران کوتاهی نکنند
محمدباقر محمدی لائینی گفت: از بانکها می خواهیم تا در ارائه تسهیلات ضروری به جامعه ایثارگر تلاش بیشتری داشته باشند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی صبح امروز در دیدار با سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور اظهار کرد: با توجه به منویات رهبری درباره تکریم جامعه ایثارگری می طلبد بنیاد شهید در قالب طرح سپاس مشکلات این قشر را شناسایی و مرتفع کند ، سایر دستگاههای اجرایی نیز برای اجرای دقیق و مداوم این طرح کمک کار بنیاد شهید و امورایثارگران باشند
وی بیان کرد: نامگذاری اماکن و خیابانها، تدوین آثار، تهیه و ساخت فیلم و ترویج خاطرات شهدا و ایثارگران از جمله کارهایی است که برای ترویج و تقویت فرهنگ ایثار و شهادت باید صورت گیرد.
نماینده ولی فقیه در مازندران افزود: بنیاد شهید حمایت لازم در زمینه تولید فیلمی درباره سردار شهید طوسی که اخیرا با مشکل اعتباری مواجه شده است داشته باشد و اعتبارات لازم آن را تامین کند.
این مسئول ادامه داد: از بانکها می خواهیم تا در ارائه تسهیلات ضروری به جامعه ایثارگر تلاش بیشتری داشته باشند.
محمدی لائینی تصریح کرد: آزمونهای اختصاصی برای جذب فرزندان ایثارگر و شاهد انجام پذیرد و همچنین کمیسیونهای پزشکی ویژه ایثارگران و جامعه ایثارگری نیز برگزار شود.
وی افزود: باید علاوه بر توجه به جانبازان با درصد بالای جراحت، به جانبازان زیر ۲۵ درصد نیز از نظر معیشت توجه بیشتری صورت پذیرد.
امام جمعه ساری گفت: در زمینه جمع آوری خاطرات و تجارب آزادگان و ایثارگران اهتمام بیشتری شود چرا که هر کدام از این عزیزان گنجینههایی ارزشمند به شمار میروند.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه