رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران عنوان کرد؛

احتمال همه‌گیری مجدد ویروس کرونا/ تیم سلامت باید حمایت شود

احتمال همه‌گیری مجدد ویروس کرونا/ تیم سلامت باید حمایت شود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، بر ضرورت حمایت همه‌جانبه از تیم نظام سلامت در شرایطی که احتمال همه‌گیری مجدد ویروس کرونا وجود دارد، تاکید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباسعلی کریمی، در نشست مدیران دانشکده مامایی و پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به تغییرات جهش یافته ویروس کرونا و موج همه‌گیری آن در برخی کشورهای اروپایی، گفت: مجموعه نظام سلامت در شرایطی که هنوز در حال جنگ و تحت بمباران هستند، باید به تجهیزات روز مسلح شوند و افرادی که این سپاه را هدایت می‌کنند، از خانه‌های بهداشت در یک روستا گرفته تا مراکز بهداشتی درمانی و مراکز فوق تخصصی، همگی همچون رزمندگان دفاع مقدس از احترام برخوردار باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
وی افزود: امروز کار بسیار خطرناک‌تر از گذشته است چرا که در گذشته دشمن را از روبرو می‌دیدم و امروز دشمن را نمی‌بینیم و ممکن است در هر زمان و به هر شکلی به ما حمله کند.
,
 
,
کریمی بر لزوم حمایت از تیم نظام سلامت تاکید کرد و آن را امری ضروری و در راستای مصلحت کشور دانست و گفت: در شرایطی که احتمال همه‌گیری مجدد ویروس وجود دارد، اگر تیم نظام سلامت پشتوانه، اسلحه و حمایت نداشته باشد و خدای نکرده از داخل مورد هجمه قرار بگیرد، قطعاً نمی‌تواند فشار مضاعفی را تحمل کند و در این شرایط ممکن است جامعه آسیب ببیند.
,
 
,
وی افزود: در شرایط کنونی همه در یک کشتی نشسته‌ایم و اگر این کشتی آسیب ببیند، همگی نابود می‌شویم. این ویروس تا کنون مدل‌های مختلفی داشته و دوستان هر کجا هستند باید دفاع کنند، تا لشکر مدافعین سلامت بتواند، جامعه را به سلامت از آن عبور دهند.
,
 
,
انتهای پیام/ 
 منبع: مهر 
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه