خودسوزی یک ژاپنی در اعتراض به سیاستهای نظامی

خودسوزی یک ژاپنی در اعتراض به سیاستهای نظامی
رسانه های ژاپن امروز چهارشنبه اعلام کردند یک شهروند ژاپنی ظاهراً در اعتراض به اقدام جنجالی دولت در افزایش نقش ارتش این کشور خودسوزی کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از واحد مرکزی خبر، جسد این فرد بعدازظهر سه شنبه در یک پارک پیدا شد و پلیس احتمال می دهد این فرد در اعتراض به موافقت دولت با استفاده از حق دفاع جمعی اقدام به خودسوزی کرده باشد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

پلیس گزارش ها و جزئیات انتشار یافته در این زمینه را تایید نکرده است.

کابینه شینزو آبه نخست وزیر ژاپن ماه ژوئیه اعلام کرد محدودیت های قانونی را درباره توان نظامی کشور کاهش داده است.

در آستانه اعلام این خبر ، یک شهروند دیگر ژاپنی نیز اوایل امسال اقدام به خودسوزی کرد. در چارچوب قوانین جدید ، ارتش ژاپن می تواند به کشورهای متحد به ویژه آمریکا چنانچه هدف حمله دشمنی مشترک قرار گیرند کمک کند حتی اگر خود ژاپن هدف این حمله نباشد. شهروندان ژاپنی در اعتراض به این تغییر و تحولات تظاهرات کرده اند .

,
,
,
,
,

انتهای پیام/گ

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه