سخنگوی وزات خارجه:

کرونا یادآور شد که باید جهانی فکر و محلی عمل کرد

کرونا یادآور شد که باید جهانی فکر و محلی عمل کرد
خطیب‌زاده گفت: کرونا به ما یادآوری ‌کرد که باید جهانی فکر کرد و محلی عمل کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تهران پرس؛ سعید خطیب زاده، سخنگوی وزارت خارجه در برنامه آیین اختتامیه پنجمین دوره جایزه جهانی خشت طلایی تهران اظهار کرد: من به عنوان فرزند تهران مفتحرم که شهرم میزبان چنین رویداد بین المللی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تهران پرس,
 
,
وی افزود: دربند، درکه و شاه عبدالعظیم و دیگر محله‌های تهران همه یادآور یک شهر پویا است. اصل اساسی در دیپلماسی وجود دارد که باید جهانی فکر کرد و محلی عمل کرد شاید هیچ پدیده‌ای همانند ویروس کرونا در دنیا نمی‌تواند به این دقت به ما بگوید که جهانی فکر کرد و محلی عمل کرد. سرنوشت سلامت فرد و محیط ما به یکدیگر وابسته است.
,
 
,
خطیب زاده خاطر نشان کرد: شهر سالم تنها یک مفهوم است؛ پاندمی کرونا سه نظریه آیا پایان عصر گفتگو جهانی است، آیا تغییر ماهوی در دنیا نخواهیم دید و نظریه بی تاثیری کرونا در جهان است‌. در بسیاری از حوزه ها همانند فضاهای غیرسنتی کرونا تاثیر گذار بوده است و در برخی از حوزه ها همانند گفتگو تاثیر نگذاشته است.
,
 
,
وی ادامه داد: وزارت امور خارجه به عنوان مسئول دیپلماسی شهری، شهرداری خود را شانه به شانه خود در این مسیر دیده است. دیپلماسی شهری یکی از بسترهای گفتگو میان تمدن ها و شهرها است. سازمان بین المللی فراوانی مسئولیت برگزاری رویدادهای این چنینی دارند.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه