logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

نایب رییس انجمن ام اس ایران:

بیماران ام اس در صورت ابتلا به کرونا داروهای خود را قطع نکنند

بیماران ام اس در صورت ابتلا به کرونا داروهای خود را قطع نکنند
نایب رییس انجمن ام اس ایران گفت: بیماران مبتلا به ام اس در صورت ابتلا به کرونا داروهای مصرفی خود را قطع نکنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نایب رییس انجمن ام اس ایران گفت: بیماران مبتلا به ام اس در صورت ابتلا به کرونا داروهای مصرفی خود را قطع نکنند.

دکتر محمدعلی صحرائیان افزود: بیماران مبتلا به این بیماری به ۲ گروه تقسیم می شوند، گروهی از داروهایی استفاده می‌کنند که سیستم ایمنی بدن را تنظیم می‌کند مثل دسته اینترفرون و گلاتیرامر استات که سیستم ایمنی را پایین نمی‌آورد، آنها اگر مبتلا به کرونا بشوند تفاوتی با سایر افراد جامعه ندارند، حتی در مواردی دیده شده که اینترفرون‌ها نقش پیشگیری‌کننده هم دارند و یکی از داروهای ام اس، امروز در درمان کرونا هم استفاده می‌شود.

وی اظهار داشت: در واقع این دارو برای تنظیم سیستم ایمنی بدن و این که بدن بتواند کرونا را از بین ببرد استفاده می‌شود و جای نگرانی نیست، از سوی دیگر بیمارانی داروهایی استفاده می‌کنند که سیستم ایمنی را پایین می‌آورد، ریسک بالاتری برای برای ابتلا به کرونا دارند و باید بیشتر مراقب باشند.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از انجمن ام اس ایران، نایب رییس انجمن ام اس ایران با بیان این که بسیاری از بیماران ام اس که مبتلا به کرونا شدند بهبود کاملی را به دست آوردند، تصریح کرد: این مورد هم در دنیا و هم در ایران گزارش شده که بیماران ام اس دوره کرونا را بدون مشکل خاصی طی کردند بنابراین افراد نگران نباشند، ولی باز هم پیشگیری مهم تر از درمان است.

صحرائیان معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: مبتلایان به ام اس  در صورت ابتلا به کرونا به هیچ وجه داروهای خود را قطع نکنند، ممکن است که دوز یا مدل داروی آنها در این مدت تغییر کند اما از آن جهت که ممکن است خود ام اس فعال شود قطع دارو به صلاح نیست، گاهی ممکن است که پزشک با دیدن آزمایش‌ها دارو را به صورت موقت به تاخیر بیندازد و یا آن را کم کند ولی به صورت کلی بدون تجویز پزشک قطع دارو توصیه نمی‌شود.

سالانه پنج هزار نفر در کشور به بیماری ام اس مبتلا می شوند و میزان شیوع این بیماری در زنان سه برابر بیشتر از مردان است، ایران در مورد شیوع بیماری ام اس در خاورمیانه در سطح بالایی قرار دارد اما در مقایسه با کشورهای اروپایی و آمریکایی میزان ابتلای کمتری  داشته و بیشترین مبتلایان به این بیماری در گروه سنی ۲۰ تا ۴۰ سال قرار دارند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

منبع: ایرنا

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه