رئیس اداره آموزش و پرورش سرپل‌ذهاب:

برنامه‌های دهه فجر بصورت حضوری در مدارس و شبکه شاد برگزار می‌شود

برنامه‌های دهه فجر بصورت حضوری در مدارس و  شبکه شاد برگزار می‌شود
علی رضاپور گفت: برنامه های دهه مبارک فجر بصورت حضوری در مدارس و سامانه مجازی شاد در شهرستان سرپل ذهاب برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی  رضاپور در گفتگو با خبرنگار بازی دراز ضمن گرامیداشت دهه مبارک فجر و چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار داشت: آموزش و پرورش سرپل ذهاب درصدد است با رعایت پروتکل های بهداشتی برنامه های دهه ایام الله فجر بصورت حضوری و غیرحضوری در سامانه شاد برگزار کند.

رئیس اداره آموزش و پرورش سرپل ذهاب انتقال آگاهی از دستاوردهای انقلاب به نسل های امروزی را الزامی دانست و گفت: این نوجوانان و جوانان هستند که در سالهای آینده مدیران این جامعه و مملکت می شوند، بنابراین باید در زمینه بصیرت افزایی، آگاهی و دانش، روشنگری شود و گام به گام با برنامه ریزی جلو رفت.

وی به تشریح برنامه ها در این ایام پرداخت و گفت: آذین بندی مدارس، برگزاری جشن انقلاب همزمان سراسر کشور در فضای مجازی شاد و در سطح مدارس شهرستان، دیدار با خانواده های شهدا، برگزاری مسابقه شعر، کتابخوانی، ورزشی، با اهداء جوایز، برگزاری نمایشگاه فرهنگی، افتتاح مدرسه فاطمه الزهرا(س) افتتاح سالن ورزشی، از مهترین برنامه ها خواهد بود که با تمام توان و رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازی دراز,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه