کانون بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در مهاباد مهار شد

کانون بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در مهاباد مهار شد
خلیل‌زاده گفت: به دنبال دریافت گزارشی مبنی بر وجود بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در روستای حاجی خوش شهرستان مهاباد، بلافاصله ستاد مقابله با این بیماری تشکیل و در عرض ۲۴ ساعت کانون این بیماری پایش و مهار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اروم نیوز، سید امید خلیل‌زاده در گفت و گو با خبرنگاران، اشاره به اینکه در این زمینه ۲۰ قطعه بوقلمون و مرغ در این روستا معدوم شد، افزود: بر اساس اعلام مالک طیور در کنار این پرندگان تلف شده، یک قطعه گنجشک مشاهده شده که احتمال ابتلای طیور از طریق این پرنده دور از انتظار نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,

وی گفت: اکیپ‌های دامپزشکی استان پس از گزارش دهی و انجام  نمونه برداری، بیماری را تشخیص داده و اکیپ های کنترل و پیشگیری از این بیماری با مراجعه به محل آلودگی، عملیات مهار و معدوم سازی را آغاز و  از گسترش آن در طیور بومی و روستایی منطقه و از همه مهمتر صنعت طیور واقع در شعاع سه کیلومتری آن پیشگیری کردند.

,

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه اقدامات بهداشتی و قرنطینه ای در منطقه انجام شده و شعاع یک، سه و هشت کیلومتری این بیماری تحت پایش مستمر است، تصریح کرد: در اطراف این کانون چندین واحد مرغ تخم گذار و گوشتی وجود دارد که به خاطر اهمیت موضوع اکیپ های رصد، پایش و پیشگیری در منطقه فعال هستند و به شهرهای اطراف از جمله میاندوآب نیز در این زمینه هشدارهای لازم ارائه شده است.

,

خلیل زاده با تاکید بر اینکه شهروندان مرغ های مصرفی خود را از طریق مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی و به صورت بسته بندی که دارای مشخصات می باشد، تهیه کنند و در صورت مشاهده هر گونه تلفات غیر عادی پرندگان، مراتب را به ادارات دامپزشکی گزارش دهند، گفت: از تمامی کارشناسان و تولیدکنندگان بخش طیور در سراسر استان در خواست می شود تا به محض دیدن کوچکترین علایم مشکوک به آنفلوانزای پرندگان، موضوع را به دامپزشکی شهرستان و استان گزارش کنند.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه