نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی:
موافق طرح شفافیت آرا هستم/ مشکلات احتمالی شفافیت آرا برای نمایندگان
محمد رشیدی گفت: طرح شفافیت آرای نمایندگان مجلس مادامی که به حوزه انتخابیه نمایندگان لطمه وارد نکند و در آن آبروی افراد لحاظ شود، خوب است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد رشیدی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد ، درباره آخرین وضعیت طرح شفافیت آرای نمایندگان مجلس اظهار داشت: این طرح در کمیسیون در دست بررسی قرار گرفت و پس از نهایی شدن در صحن مجلس هم مطرح می شود.
وی افزود: طرح شفافیت آرای نمایندگان مجلس مادامی که به حوزه انتخابیه نمایندگان لطمه وارد نکند و در آن آبروی افراد لحاظ شود، خوب است.
رشیدی تصریح کرد: ممکن است پس از بررسی موضوع بودجه، طرح شفافیت آرای نمایندگان مجلس مطرح شود.
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی گفت:ب نده از ابتدا جزو موافقان طرح شفافیت آرای نمایندگان مجلس بودم.
رشیدی خاطرنشان کرد: مردم با اجرای این طرح مطلع خواهند شد که نماینده آنها چه تصمیمی می گیرد و این یک نوع ممیزی مردمی خواهد بود.
وی عنوان کرد: در حال حاضر این طرح در سامانه مجلس بارگذاری شده و باید فعال شود تا مردم بدانند نمایندگان به چه طرح هایی رای موافق یا مخالف می دهند.
رشیدی گفت: طرح شفافیت آرای نمایندگان مجلس در صورتی که موضوع آبروی اشخاص در میان باشد و نیز مواردی که به حوزه انتخابیه برمیگردد ممکن است مشکلاتی ایجاد کند.
وی افزود: به طور مثال اگر نماینده ای به وزیری رای مخالف دهد درصورتی که وی رای آورد ممکن است به حوزه انتخابیه آن نماینده بدبین شود همچنین هنگام رای برای تایید یا رد فردی ممکن است مشکلات فردی و درگیری ایجاد شود.
وی خاطرنشان کرد: آنچه مردم در طرح شفافیت آرای نمایندگان مجلس باید بدانند این است که نمایندگان به چه طرح هایی رای داده اند که البته در همه دنیا نیز اینگونه است.
رشیدی تصریح کرد: در واقع بررسی جزییتر سبب میشود به حاشیه برویم و این به صلاح مجلس نیست و دردی را از جامعه درمان نمی کند.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه