مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سیستان و بلوچستان خبر داد؛
برگزاری جشنواره طراحی پوستر با موضوع حمایت از تولید ایرانی
هادی از برگزاری جشنواره طراحی پوستر به مناسبت دهه فجر و با موضوع حمایت از تولید ایرانی خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ معصومه هادی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سیستان و بلوچستان در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: همزمان با چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی جشنواره طراحی پوستر با موضوع حمایت از تولید ایرانی در سیستان و بلوچستان برگزار می شود که علاقه مندان و هنرمندان می توانند با ارسال آثار خود در این رویداد شرکت کنند.
وی ادامه داد: «ایدهپردازی و خلاقیت با موضوع تولید ایرانی»، «تاثیر استفاده از محصولات ایرانی بر اشتغال» و «افزایش اعتماد ملی و خودباوری» از جمله اهداف برگزاری این جشنواره است.
این مقام مسئول اضافه کرد: افراد بالای ۱۲ سال تا ۳۰ بهمن ماه می توانند تصاویر آثار خود را به دبیرخانه این جشنواره (کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سیستان و بلوچستان) ارسال کنند.
وی با بیان این که اسامی منتخبان این رویداد ۱۵ اسفند اعلام می شود، خاطرنشان کرد: به همین منظور ۲۰ اسفند ماه نمایشگاهی راه اندازی و آثار منتخبان به نمایش گذاشته می شود.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه