گله مندی کارگردان نمایش«زیارت خورشید»؛
فقدان سالن آمفی تئاتر دراشکذر فعالیت های ما را محدود کرده است
کارگردان نمایش «زیارت خورشید» بزرگ ترین مشکل کار تئاتر و نمایش در شهرستان اشکذر را فقدان سالن آمفی تئاتر دانست و گفت: نداشتن سالن آمفی تئاتر فعالیت های ما را به شدت محدود کرده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ کارگردان نمایش عاشورایی "زیارت خورشید" در حاشیه برگزاری این نمایش که در سالن آمفی تئاتر دانشگاه علوم پزشکی یزد برگزار شد، در مصاحبه با خبرنگار نسیم صادق ضمن اشاره به نمایشنامه این اثر فاخر اظهار داشت: تئاتر عاشورایی زیارت خورشید اثری ملودرام در ژانر تاریخی است و به حرکت کاروان اسرای کربلا و توقف آن ها در دیر راهب مسیحی می پردازد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, کارگردان نمایش عاشورایی "زیارت خورشید" در حاشیه برگزاری این نمایش که در سالن آمفی تئاتر دانشگاه علوم پزشکی یزد برگزار شد، در مصاحبه با خبرنگار نسیم صادق ضمن اشاره به نمایشنامه این اثر فاخر اظهار داشت: تئاتر عاشورایی زیارت خورشید اثری ملودرام در ژانر تاریخی است و به حرکت کاروان اسرای کربلا و توقف آن ها در دیر راهب مسیحی می پردازد., نسیم صادق ,"حمید غلامزاده" ویژگی بارز این نمایش را پرداخت متفاوت آن با توجه به ذوق و سلیقه مخاطب دانست و افزود: هر کاری که منتسب به ابا عبدالله حسین (ع) باشد، برکت آن کار است و جذابیت خود را خواهد داشت.
کارگردان نمایش "زیارت خورشید" بزرگ ترین مشکل کار تئاتر و نمایش در شهرستان اشکذر را فقدان سالن آمفی تئاتر دانست و گفت: نداشتن سالن آمفی تئاتر فعالیت های ما را به شدت محدود کرده و اگر چنین سالنی در اشکذر ایجاد شود بدون شک مردم شهرستان با دیدن چند نمایش در ژانر های مختلف با تئاتر جدی آشنا خواهند شد.
گفتنی است این نمایش تا کنون در استان های اصفهان و یزد و همچنین در شهرستان میبد به روی صحنه رفته که قرار است برای چندمین بار نیز از ششم لغایت 16 آذر ماه در سالن شهرداری اشکذر برای عموم مردم اجرا شود.
"حمید غلامزاده" ویژگی بارز این نمایش را پرداخت متفاوت آن با توجه به ذوق و سلیقه مخاطب دانست و افزود: هر کاری که منتسب به ابا عبدالله حسین (ع) باشد، برکت آن کار است و جذابیت خود را خواهد داشت.
,کارگردان نمایش "زیارت خورشید" بزرگ ترین مشکل کار تئاتر و نمایش در شهرستان اشکذر را فقدان سالن آمفی تئاتر دانست و گفت: نداشتن سالن آمفی تئاتر فعالیت های ما را به شدت محدود کرده و اگر چنین سالنی در اشکذر ایجاد شود بدون شک مردم شهرستان با دیدن چند نمایش در ژانر های مختلف با تئاتر جدی آشنا خواهند شد.
,گفتنی است این نمایش تا کنون در استان های اصفهان و یزد و همچنین در شهرستان میبد به روی صحنه رفته که قرار است برای چندمین بار نیز از ششم لغایت 16 آذر ماه در سالن شهرداری اشکذر برای عموم مردم اجرا شود.
,انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه