در صورت تأمین اعتبار؛

تا پایان سال 93 صدای سوت قطار در همدان شنیده می شود

تا پایان سال 93 صدای سوت قطار در همدان شنیده می شود
نماینده مردم همدان در خانه ملت گفت: در صورت تأمین اعتبار تا پایان سال آینده راه‌آهن همدان - تهران به بهره‌برداری خواهد رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح الوند، ابراهیم کارخانه بیان اینکه در حال حاضر راه‌آهن 268 کیلومتری تهران به همدان 70 کیلومتر به طور کامل ریل‌گذاری شده است، اظهار کرد: 150 کیلومتر دیگر نیز آماده ریل‌گذاری است و در مابقی مسیر نیز زیرسازی‌های لازم انجام شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح الوند,

وی با بیان اینکه حدود 300 میلیارد تومان اعتبار برای اتمام این پروژه مورد نیاز است، گفت: 120 میلیارد از این اعتبارات ارزی و 180 میلیارد تومان ریالی است.

,

به گفته نماینده مردم همدان در خانه ملت اگر این میزان بودجه تأمین شود بر اساس اعتبار اختصاصی این پروژه تا پایان سال آینده به اتمام می‌رسد.

,

وی خاطرنشان کرد: امسال نیز مبلغ 86 میلیارد تومان اعتبار برای پروژه راه‌آهن تهران - همدان در نظر گرفته شده است.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه