لیگ برتر هندبال| پرسپولیس، برنده دیدار معوقه

لیگ برتر هندبال| پرسپولیس، برنده دیدار معوقه
در ادامه رقابتهای لیگ برتر هندبال پرسپولیس بهبهان برنده دیدار معوقه با مس کرمان شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دیدار معوقه مس کرمان و پرسپولیس بهبهان از رقابت های لیگ برتر هندبال از گروه M که قرار بود 17 بهمن برگزار شود، امروز در سالن شهید قاسم سلیمانی فدراسیون هندبال انجام شد که در پایان این تیم پرسپولیس بود که با یک گل بیشتر و با نتیجه 31-30 توانست برنده این رویارویی شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, M,

نیمه اول این بازی با نتیجه نزدیک 14-15 به نفع صنعت مس تمام شد. در نیمه دوم دو تیم مساوی پیش می رفتند اما در دقایق آخر این پرسپولیس بود که دو گل جلو افتاد و در نهایت این بازی را برد.

,

گفتنی است فردا، 21 بهمن ماه، چهار بازی از گروه M برگزار می شود که صنعت مس برابر نیروی زمین شهید شاملی قرار می گیرد، غال سنگ طبس مقابل پرسپولیس بهبهان به میدان می رود، سپاهان برابر پاس ناجای قم صف آرایی می کند و ذوب آهن اصفهان، فرازبام خائیز دهدشت را پیش رو دارد.

, M,

انتهای پیام/

,


 

,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه