سولدوز خبر رسانه برتر استان آذربایجان غربی شد
همایش بزرگ بسیج و رسانه با حضور خبرنگاران، صاحبان رسانه، فرمانده سپاه شهداء، معاون روابط عمومی فرمانده کل سپاه و مدیرکل صدا و سیمای استان آذربایجان غربی در کانون جوانان ارومیه برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از سولدوز خبر از اذربایجان غربی؛ همایش " بسیج و رسانه"، ظهر دیروز با حضور خبرنگاران، سردبیران و مدیران مسئول خبرگزاری ها، نشریات و پایگاه های خبری فعال استان آذربایجان غربی در کانون جوانان بسیج ارومیه برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,معاون روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که بعنوان میهمان ویژه در این مراسم حضور داشت با بیان اینکه فعالیت در جبهه ای واحد بصورت هوشمندانه باعث می شود در دایره عملیان روانی دشمن قرار نگیریم، گفت: اگر بسیج و رسانه در زمینه جنگ نرم، با تفکر بسیجی وارد عمل شوند قطعا توفیقات بزرگی بدست خواهند آورد.
,,
همراهی تفکر رسانه ای با تفکر بسیجی توفیقات بزرگی به همراه دارد
,سردار رمضان شریف با تبیین مفاهیم اطلاع رسانی و جریان سازی در عرصه خبر، هر نوع انتشار پیام را اطلاع رسانی ندانست و بر لزوم تفکیک قائل شدن بین این دو تأکید کرد.
,وی افزود: زمانیکه دشمنان به دنبال جا انداختن این موضوع هستند که نظام دینی در اداره کشور ناتوان است باید بسیج و رسانه در کنار هم به تبیین بهتر دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی بپردازند، و با رواج نشاط، روحیه امید، شادابی در جامعه، ترویج فرهنگ و ارزش های انقلاب، سبک زندگی اسلامی و فرهنگ دوران دفاع مقدس دشمنان را در این توطئه ناکام بگذارند.
,شریف با توصیه به خبرنگاران برای آگاهی سیر تحولات استان، اظهار کرد: در صورتی که تهیه اخبار توام با شناخت کافی از محل تهیه خبر باشد، اخبار به بهترین نحو و بدون نقص مخابره می شود.
,

, معاون روابط عمومی کل سپاه با اصل دانستن گفتمان ها در تعیین روابط دنیای امروز، تصریح کرد: ریشه بسیاری از هجمه هایی که در حوزه های مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی به کشور وارد می شود، بخاطر گفتمان انقلاب اسلامی ایران است.
,وی گفتمان انقلاب اسلامی را به دلیل اینکه حاوی پیام الهی و سازگار با فطرت بشر است را یک گفتمان منحصر بفرد دانست که هرگز به بن بست نمی رسد.
,,
رسانه ها توجه جدی به نیازهای اساسی استان داشته باشند
,فرمانده سپاه شهداء استان آذربایجان غربی نیز ترویج اسلام هراسی، شیعه هراسی و ایران هراسی را از اهداف دشمنان برشمرد و با هشدا نسبت به تفرقه و جدایی بین مسلمانان گفت: سربازان جبهه استکبار قبل از ورود به میدان نبرد از طریق رسانه افکار عمومی را مدیریت می کنند و در امروز شاهدیم که استکبار جهانی در این توطئه ها نظام جمهوری اسلامی ایران را که منادی وحدت است را هدف قرار داده و بسیج هراسی را نیز در صدر برنامه های دنباله دار خود قرار داده است.
,

, ,
سردار عابدین خرم همراهی تفکر رسانه ای با تفکر بسیجی را دژی مستحکم در مقابل گفتمان ضدا انقلاب دانست و اظهار کرد: مجموعه بسیج است که ایمان را با عمل مجاهدانه توام کرده و چنان چه اصحاب رسانه به این تفکر توجه داشته باشند یقینا برابر جنگ رسانه ای که استکبار آغاز کرده است موفق عمل می کنند.
,وی جلوگیری از توسعه تفکر تکفیری را از وظایف مهم رسانه های استان برشمرد و افزود: توجه جدی به نیازهای استان در ابعاد مختلف فرهنگی، فکری و ارزش های بومی بهترین و مؤثرترین راه مقابله با جنگ روانی دشمن است که باید در راس وظایف رسانه ها قرار گیرد.
,,
در پایان همایش "بسیج، رسانه، گفتمان ولایت" به 15 نفر از فعالین عرصه خبر در حوزه نشریات، خبرگزاری ها و پایگاه های خبری از جمله ندای ارومیه و شنوباس لوح تقدیر و جایزه اهداء شد.
,همچنین از مدیر مسئول پایگاه خبری تحلیلی سولدوز خبر بعنوان پایگاه خبری برتر استان آذربایجان غربی مورد تقدیر قرار گرفت تقدیر شد.
,,

, انتهای پیام/ه
]
ارسال دیدگاه