اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

آغاز ثبت نام موتورسیکلت های برقی

آغاز ثبت نام موتورسیکلت های برقی
موتوسیکلت های برقی که از نوع وسایل نقلیه پاک به شمار می‌روند سرانجام به تهران رسیدند. شرکت کنترل کیفیت هوای تهران از آغاز ثبت نام متقاضیان خرید این موتورها از هفته آینده خبر داده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا،  دکتر حسین افشین، مدیر پروژه موتورهای برقی و حمل و نقل هیبرید از آغاز ثبت نام برای اولین سری موتورسیکلت های برقی در تهران خبر داد و گفت: بررسی انواع موتورسیکلت های برقی در شرکت به پایان رسیده است. این موتورها به اصطلاح موتورهای بی باک هستند. بسیاری از موتورهایی که برای بررسی آمده بودند استانداردهای لازم را نداشتند. ما سخت‌گیرانه نگاه کردیم چرا که معتقدیم تکنولوژی که برای اولین بار قرار است وارد کشور شود، باید موفق باشد و اینطور نباشد که موتور برقی وارد تهران شود و بعد همه بگویند این مشکلات را دارد و شما نمی دانستید بنابراین موتورهایی که تاییدیه گرفتند کیفیت بالایی دارند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


او ادامه داد: تا امروز شش نوع موتورسیکلت را تایید کرده ایم. ۲۰ نوع موتور به ما معرفی شده بود که در نهایت پس از بررسی ها ۶ نوع آنها که متعلق به ۴ شرکت است تاییدیه گرفته اند و در تست ها موفق بوده اند. ۵ شرکت دیگر هم هستند که تاییدیه مشروط به آنها داده شده و قرار است اشکالاتی که داشته اند را رفع کنند و دوباره از آنها تست بگیریم تا بتوانند محصولاتشان را به مردم عرضه کنند.

به گفته دکتر افشین، موتورهایی که وارد ایران شده اند، موتورهای با کیفیتی هستند و به همین دلیل است که قیمت نهایی آنها از قیمت موتورهای بنزینی بیشتر است. قیمت این موتورسیکلت ها بین ۷ تا ۱۱ میلیون برآورد شده است.

او ادامه داد: شهرداری تهران تا سقف ۸۰ درصد تسهیلات برای خرید موتورهای برقی را به صورت وام صفر درصد بهره به خریداران ارائه می‌کند.

به گفته افشین، بانک شهر به عنوان بانک عاملی در نظر گرفته شده که این تسهیلات را در اختیار متقاضیان قرار می دهد. به گفته او شرکت هایی که مجوزهای لازم و تاییدیه شرکت کنترل کیفیت هوا را داشته باشند از هفته آینده اسامی آنها روی سایت بانک شهر قرار می گیرد و سازمان ها و افراد می توانند برای استفاده از این تسهیلات و خرید این موتورها اقدام کنند.

چنانکه افشین می گوید، منطقه ۱۲ تهران به عنوان منطقه پایلوت برای نصب زیرساخت های مورد نیاز برای استفاده از موتور برقی در نظر گرفته شده و در منطقه ایستگاه های شارژ موتورهای برقی و پارکینگ به صورت رایگان در اختیار راکبان و صاحبان موتورسیکلت های برقی قرار می گیرد.

به گفته او در مرحله اول منطقه ۱۲ تهران برای استفاده از موتور سیکلت های برقی انتخاب شده اما در آینده و پس از پایان زمان اجرای این طرح به صورت پایلوت و تامین زیرساخت ها در سایر مناطق به تدریج استفاده از موتورسیکلت های بنزینی در مناطق مختلف تهران به ویژه مناطقی که از نظر آلودگی هوا مشکلات بیشتری دارند، محدود خواهد شد.

او ادامه داد: شرکت پست جمهوری اسلامی ایران اولین شرکتی است که اعلام آمادگی کرده همه موتورهای مورد استفاده در ناوگانش را به موتورهای برقی و در واقع موتورهای پاک تبدیل کند.

به گزارش شرکت کنترل کیفیت هوا، موتورهای برقی یا به اصطلاح موتورهای بی باک نه تنها در کاهش آلاینده های هوا بسیار موثرند که موتورهایی بی صدا هستند و در صورتی که استفاده از آنها در تهران فراگیر شود در کاهش آلودگی صوتی که یکی از مشکلات اصلی پایتخت به شمار می رود، بسیار موثر خواهند بود.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه